реклама

реклама

Переможниця всеукраїнського конкурcу "Підприємницький талант України" Валентина Сабельнікова  втілює проект з органічного сільського господарства у селі Миколаївка Корсунь-Шевченківского району.

IMG_5186

Роботу пані Валентини  "ORGANIC VILLA" визнали найкращою з поміж понад трьохсот робіт  бізнес-леді з усіх куточків України.  ЇЇ проект вже дав перший урожай та отримав грошовий грант у розмірі 70 тис. грн. на подальший розвиток бізнесу.

"Ми випадково опинилися на Черкащині, але всі знають, що випадковостей не буває. Нас запросили подивитися земельну ділянку під дачу. Ми з чоловіком корінні кияни й займатися сільським господарством ніколи не планували. Коли в країні почалися воєнні події, то ми зрозуміли, що для нас важливо подивитися в бік землі. Але в першу чергу поштовхом до створення органічної вілли, був дитячий садок, який я побудувала. За фахом я педагог і багато років займаюся організацією простору, проектую, і це дозволило мені створити екологічний дитячий садок (цей проект реалізовувався в Криму). Тоді я зіткнулася з проблемою, що дітей нема чим годувати й вирішила, що наступним буде проект, присвячений органічному сільському господарству. Я завжди беруся за справи, які інші вважають нездійсненними, оскільки ми з чоловіком вміємо проектувати, то ми самі створили тепличний комплекс", – говорить  переможниця конкурсу.

IMG_5171

Компанія "Емвей Україна" спільно з Українським союзом промисловців і підприємців (УСПП) минулого тижня провели вже п’ятий ювілейний всеукраїнський конкурс "Підприємницький талант України". Учасниця Валентина детально вивчила питання дитячого натурального харчування та планує в майбутньому співпрацювати з державними дитячими садками, аби вся українська малеча їла органічну їжу та росла здоровою та щасливою.

"Завдяки поглибленому вивченню питання органічного харчування, ми пройшли шлях сертифікації органічного європейського стандарту. Це дало нам можливість вийти з розряду традиційних продуктів харчування, ставши на вищий щабель якості, позбавивши від конкуренції. Ми маємо в планах на держаному рівні виходити з ініціативою перевести дитячі садки на органічне харчування", –  впевнено ділиться планами на майбутнє вона.

Організатор конкурсу генеральний директор "Amway Україна" Томаш Мурас  пишається винахідливістю та стійкістю представниць українського малого та середнього бізнесу.  За його словами, за останні роки кількість успішних жінок-підприємниць значно зросла.

"Потрібно шукати можливості. Головне, мати  ідею і протистояти соціальному тиску. Всі кажуть: "Ні,  в мене не вийде, так не піде!".  А наші призери сьогодні розкажуть, як їм це вдалося. Коли читаю ці всі роботи, бізнес-плани, я відчуваю себе метр над землею, ніби курю щось!" – з посмішкою говорить пан Мурас.

IMG_5205

У межах конференції фіналістки національного конкурсу "Підприємницький талант України 2016" ділилися  своїми рецептами успіху. Вони із задоволенням давали поради аудиторії, як вистояти в складних ситуаціях і здобути лідерські навички.

"Це такий кайф робити те, що тобі подобається. Мій бізнес почався, напевно, з 16-ти років, коли я почала проводити концерти із зірками, потім хтось попросив провести весілля і так далі й далі. Я це робила безкоштовно, зі мною розплачувалися пакетами з ковбасою, ще якимось бартером. Все було дуже цікаво, але коли я зрозуміла, що хочу мати власний бізнес, то  абсолютно не мала підтримки", – говорить творець проекту «Майстерня успіху Юлії Дейнеки».

Юлія Дейнека продовжує емоційну розповідь про зневіру, яка спіткала її з боку рідних та друзів, але не зважаючи на це, вона не втратила стійкості й продовжувала рухатися до втілення своєї мрії.

"Було багато коробок всякого непотребу вдома, мама штурхала їх ногою і казала: "Доця, коли ти викинеш це сміття, коли це все закінчиться?".  А я знала, що це ніколи не закінчиться, я просто заберу ці коробки й переїду кудись.  Потім я провела свято й попросила за свою роботу шалені, на той час, гроші – 3 тис. грн. Знайшла офіс в центрі нашого міста, заплатила за оренду й не мала більше ні копійки. Один мій друг сказав: "Юля, ти загнешся через тиждень!".  А я йому відповіла: "Давай, ти мені на тиждень даси 3 тис. грн.". Я поклала ці гроші в банк на рік, але вже наступного дня, я заробила ці 3 тис. Бо коли ти щось дуже хочеш, то я не знаю звідки це приходить,  хтось вірить в Бога чи Вселенну, але коли ти починаєш щось робити, то все  рухається  до тебе".  –  додає учасниця в номінації "Творчий бізнес" Юлія Дейнека.

IMG_5204

Протягом 12 днів експертне журі оцінювало конкурсні роботи учасниць для того, щоб визначити фіналісток в семи номінаціях. У 2016 році фіналістками в номінаціях стали: Творчий бізнес Гезалян Інга – проект FISH, Дейнека Юлія  – проект «Майстерня успіху Юлії Дейнеки, Інноваційний бізнес  Корня Тетяна – проект НВЦ "ІН ВІТРО ПЛАНТ", Екологічний бізнес Валентина Сабельнікова – проект ORGANIC VILLA, Ефективний бізнес Валентина Сабельнікова – проект ORGANIC VILLA, Інтелектуальний бізнес Корня Тетяна - проект НВЦ "ІН ВІТРО ПЛАНТ", Бізнес від людини до людини Чуйкова Наталія – проект Агенція Свята Чуйкової, Соціальний бізнес Ваховська Наталія – проект LoveBox, Ступко Софія – проект Турклуб "Манівці",  Лілія Братусь – проект Ательє Lili Bratus.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100