реклама

реклама

Гурт "ТАРТАК" всеукраїнське турне із презентацією нового альбому "Сімка" (сьомий альбом виконавців) розпочав із Полтави та Черкас, - відповідно 13 та 14 січня. І якщо виступом у Полтаві хлопці були достатньо задоволені (організацією концерту, а також кількістю та реакцією публіки), то в Черкасах їх чекало певне розчарування. Про це інформує інтернет-видання «Народ.UA». Так, в Палаці молоді Південно-Західного району Черкас "ТАРТАКУ" довелося виступати в сутінках.
фото - http://narodua.com/

фото - http://narodua.com/


 Наприкінці передконцертної репетиції та налаштуванні апаратури лідер гурту Сашко Положинський попросив адміністрацію Палацу молоді увімкнути освітлення (під час репетиції працювало лише два прожектори). Однак почув несподівану відповідь: "Ви не домовлялися". Після нетривалої паузи і обдумування дуже неочікуваної відповіді артист запитав, чи можна про це зараз домовитися. Проте почув, що не можна. Врешті, адміністрація пояснила, що якийсь чоловік поїхав на дачу і забрав із собою ключі, тому увімкнути інше освітлення неможливо.
Таким чином гурт змушений був виступати фактично в сутінках.
фото - http://narodua.com/

фото - http://narodua.com/



Окрім того, на концерт і презентацію нового альбому "ТАРТАКА" в не надто престижному для Черкас Палаці молоді зібралося десь близько сотні осіб.
Час від часу Сашко Положинський зі сцени жартував, що сьогодні "суперексклюзивний концерт" майже без світла і що він думає, що такого ексклюзиву більше не буде.
Крім того, лідер "ТАРТАКА" вибачився перед черкаськими шанувальниками за цю ситуацію і пообіцяв їм "компенсацію" наприкінці виступу.
Втім, черкаська молодь не була розчарована. Вона відразу зірвалася з місць і майже три години "відривалася", танцювала і співала разом із гуртом перед сценою.
фото - http://narodua.com/

фото - http://narodua.com/



"ТАРТАК" після презентації нового альбому "Сімка" виконував пісні майже з усіх своїх попередніх альбомів. Після цього подарував черкаській публіці "концерт по заявкам", де молодь могла замовити будь-яку пісню з репертуару гурту.
Насамкінець шанувальники "ТАРТАКА", що прийшли на концерт, отримали обіцяну Сашком Положинським "компенсацію" за "лажу" з освітленням від адміністрації Палацу молоді.
Так, останню пісню черкаська молодь співала разом із "ТАРТАКОМ"... на сцені, обіймаючись і танцюючи разом із Сашком Положинським. Відтак, не сходячи зі сцени, усі бажаючі фотографувалися із лідером гурту.
Тож черкаська публіка була в захваті від концерту і, мабуть, навіть вдячна адміністрації за таку "лажу" зі світлом, яка дозволила настільки зблизитись з артистами.
Проте, самі "ТАРТАКівці" були дещо розчаровані. Так, на питання журналістів, коли гурт приїде наступного разу в Черкаси, черкащанин і бас-гітарист "ТАРТАКА" Дмитро Чуєв, не приховуючи емоцій, відповів, що, мабуть, не приїде.
Тож, можливо, Черкаси побачили "ТАРТАК" у себе востаннє? Черкащанам залишається сподіватися, що це не так.

реклама

Коментарі  

 
-1 #12 Дима 19.01.2012 14:22
[quote name="Саша"]1. Впервые слышу о концерте.


ну надо просто заходить сюда, тут все про концерты есть: http://afisha.elit.ck.ua или найти в Гугле набрав "афиша Черкассы"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Саша 16.01.2012 20:26
1. Впервые слышу о концерте.
2. По поводу света не удивлен вообще.... Любое гос. начальство черкасс умеет себя "зарекомендовать "
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Марєход 16.01.2012 17:32
Цитую Від Прочерку:
В орфографічному словнику вживається дві форми

І трі мундіра ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Сергій з Кривалівки 16.01.2012 16:11
"Черкаси - місто успіху!"....- С.Одарич
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Коректор 16.01.2012 15:42
Українською пишеться "у темнІЙ та напівпорожнІЙ залі" ;-)

Від "Прочерку": В орфографічному словнику вживається дві форми
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 ІНФА 16.01.2012 14:46
Виступ Тартака організував директор, який був там з днів заснування закладу. Тобто Жакіна Н. О.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Крук 16.01.2012 12:51
Цитую Детектор:
Хто організатор концерту в Черкасах - чому я нічого про нього не чув?! Якби нормально розрекламували приїзд "Тартака" - глядачів було б у 10 раз більше! Х

+++++100500
афішу про концерт побачив у маршрутці 15.01., більш нічого ніде не бачив, і не чув
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Погляд 16.01.2012 12:27
Мамалига як завжди оптимістичний і позитивний :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 Детектор 16.01.2012 11:22
Хто організатор концерту в Черкасах - чому я нічого про нього не чув?! Якби нормально розрекламували приїзд "Тартака" - глядачів було б у 10 раз більше! Хоч і репертуар у них "неправильний", як для нинішніх часів - "Мурку" не виконують і співають українською, а не на фєні ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Володимир МАМАЛИГА 16.01.2012 00:12
Там у Палаці Молоді, здається, нового директора Одарич призначив? Ну-ну..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100