Черкаський драмтеатр представив глядачам нову виставу «Ніч у Нойкьольні». Автором драми є молодий німецький драматург Пауль Бродовскі.

Глядачів у зал довго не пускали зі словами «Дочекаємось усіх». Коли усі зібрались, людей повели наліво та направо від головного входу, туди, куди зазвичай заходять актори. Черкащани пройшли темними коридорами, пошепки попереджаючи одне одного про сходинку або інші перешкоди. Коли врешті дістались місця, довго розсаджувались.

Вистава знову затримувалась, хоч всі вже зайняли свої місця. Актори немовби змушували глядачів почекати ще трохи. 


– Літній сад. Цей запах піску, який підіймається в повітря після того, як на землю падають перші важкі краплі. Уже багато тижнів поспіль не було дощу… – раптом почала тихо говорити дівчина, яка сиділа спиною до глядачів.

Після її монологу відкрили куліси. Глядачі побачили, що сидять на сцені. Актори ж виступали на подіумі, який змонтували над стільцями у партері. Вони влаштували своєрідне дефіле, під час якого, наближаючись все ближче й ближче до глядачів, знімали з себе елементи одягу.


Актори після своїх реплік сідали поряд із глядачами та бігали між рядами. 


Усі театрали були вдягненні в сіро-зелені костюми та зелене взуття.


Колориту виставі додавала і сленгова молодіжна мова. Завершилася вистава довгоочікуваним дощем, через який пройшли усі актори…


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100