реклама

реклама

У п’ятницю, 13 серпня, на Черкаській SUP-станції, що на пляжі «Митницький», відбудеться акустичний вечір. Гостями заходу стане відомий черкаський гурт «Острів ОДД». Музиканти представлять слухачам свою акустичну програму. Про це повідомляють організатори івенту – команда Dnipro SUP Team та Stone Rental.


ОСТРІВ ОДД


Гурт «Острів ОДД» заснували ще у 1991 році двоє друзів-однокласників Ілля Новіков та Юрій Яцюк. У період  до 1996 року гурт записав два альбоми, а також активно виступав на музичних майданчиках міста та області. На той час гурт став одним із найвідоміших колективів міста. Хоча, зазначають музиканти, визначити стиль, у якому вони грають, і на цей час важко.

До 2016 року у «Острова» була творча відпустка. Однак через 20 років бажання грати музику лише загострилось, тому гурт зібрали у новому складі. З архівів підняли старі пісні й написали нові. Записали студійний альбом  «ВХОД-ВЫДОХ». Регулярно (до настання карантину) «Острів ОДД» виступає на фестивалях, івентах, у музичних клубах Черкас, Харкова, Чернігова, Києва. На черзі – Черкаська SUP-станція, що протягом останніх двох літніх сезонів є майданчиком для реалізації творчих задумів митців міста.

– 13 серпня о 20-00 відбудеться акустичний виступ гурту «Острів ОДД». Гра буде «малим», але основним складом. Кістяк гурту – Ілля Новіков та Юрій Яцюк – гратиме по-домашньому, на дві гітари. Для слухачів лунатимуть старі й нові пісні «Острову», а також улюблені пісні, що не належать авторству, але часто звучать у компанії близьких друзів, – наголошують організатори.

Вхід на акустичний вечір – вільний. Захід відбудеться за підтримки Департаменту освіти й гуманітарної політики ЧМР у межах проєкту «Cherkasy SUP Station-Event», що є переможцем конкурсу грантів у галузі культури у 2021 році.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100