реклама Делікат

У Черкасах днями спіймали педофіла. Про це під час прес-конференції повідомив заступник керівника УМВС України в Черкаській області Леонід Бойко.

За його словами, 47-річний черкаський підприємець два роки тому уже проходив по аналогічному злочину, проте тоді правоохоронці не знайшли потерпілих і тому його не затримали.

- Цього разу стало відомо, що чоловік заманює до себе додому дівчаток і хлопчиків 9-13 років, гвалтує їх, робить знімки та знімає відео, а потім погрожує та шантажує. Наприклад, вимагає нічого нікому не повідомляти, бо розмістить відео в Інтернеті, просить привести до нього ще двох подруг тощо. Ми зафіксували 10 таких епізодів. З них три пов'язані з хлопчиками, - розповів Л. Бойко. Він також зазначив, що черкащанин вже багато років є приватним підприємцем — має кілька точок на ринках міста (продаж автозапчастин), живе в Дахнівці, має автомобіль, приватний будинок. Був одружений, але дітей у шлюбі не мав.

- Діти, які постраждали, були з різних сімей. Не можна сказати, що це були тільки неблагополучні сім'ї. Одна дівчинка жила із дідусем і бабусею. Їй 13 років і вона зараз вагітна від цього чоловіка. Коли ми її знайшли, то вона нам сказала, що вже збиралася сама йти в міліцію. Злочинець залякував дітей, стверджуючи, що в нього знайомі в прокуратурі та міліції, - підсумував Бойко.

Правоохоронці виявили, що педофіл розробляв сайт, де збирався розміщувати фото та відео і заробляти таким чином гроші.

За інформацію джерел «Прочерку» у правоохоронних структурах, підозрюваний здійснював свої брудні оборудки не сам, а разом із напарником, який  працював у … органах міліції. Нині вивчаються його можливі зв’язки, завдяки яким педофіла не затримали раніше.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Алекс 17.11.2010 10:21
а чим не коректні мої доводи, які підтверджені фактами з життя, чи у вас також полюблять розслабитись))....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Алекс 17.11.2010 10:15
Более чем уверен!!! процентов 20-30 багатеньких предпринимателе й позволяют себе такие "шалости", с личных розсказов хорошо знакомых девушек, с которыми я тесно общался, это и в Черкассах и в Днепропетровске , по всей Украине! Причем это не только бизнесмены, а и "представители" власти)), собираются у кого-то на хате, привозят с собой тупоголовых малолеток от 11 до 16 лет восновном, накуриваются и накуривают "ципочек", и устраивают оргии.......вопрос, ЧТО выростет из этих "кур", и как они воспитают своих детей, мораль общества прогнивает.....и это девочки не из неблагополучных семей, а из вполне приемлемых ячеек общества... нада ужесточить криминальную ответственность ! особенно в случаях с несовершеннолет ними детьми. Ну кому же этим заниматся, ведь депутаты тоже "люди", им тоже хочется....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 ыфыф 17.11.2010 09:31
Ну вкажыть прізвище бувшого міліціянта,хай батьківщина знає своїх героїв!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100