реклама Делікат

Один зі спонсорів Партії регіонів, власник цурових заводів Геннадій Бобов отримав посаду голови аграрної депутатської комісії

Один зі спонсорів Партії регіонів, власник цурових заводів Геннадій Бобов отримав посаду голови аграрної депутатської комісії

На сьогоднішній сесії Черкаської обласної ради депутати обрали голів одинадцяти постійних комісій.

Комісію з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування очолив Анатолій Кузьмінський (Партія регіонів).

Комісію з питань планування бюджету та фінансів очолив Володимир Багрійчук (ПР).

Комісію з питань роботи галузей народного господарства очолив Михайло Мушієк (БЮТ).

Комісію з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу очолила Галина Кучер (Народна партія).

Комісію з питань агропромислового комплексу, соціального розвитку села та земельних відносин очолив Геннадій Бобов (ПР).

Комісію з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства очолила Інна Губенко (ПР).

Комісію з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики та спорту очолив Юрій Лега (ПР).

Комісія з питань екології, природокористування, ліквідації аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій очолив Микола Кришталь (ПР).

Комісію з питань праці та соціального захисту населення Наталія Горбенко (ПР).

Комісію з питань приватизації, власності підприємства, інвестицій та захисту прав споживачів очолила Оксана Криницька (ПР).

Комісію з питань правової політики, законності і правопорядку очолив Віктор Гвоздь (ПР).

Як зазначив на прес-конференції, що відбулася після сесії обласної ради, губернатор Сергій Тулуб, йому дуже приємно, що з 11 комісій, 9 очолили члени Партії регіонів.

– Це дає нам можливість згуртовано виконувати нашу програму, – сказав Сергій Борисович. – І бачте як ми демократично поступили: ми могли б всі посади, як кажуть, комісій забрати, але ми запропонували робочій групі, і якщо подивитися в комісіях… По-перше, є одна комісія, яку ми їм віддали (мається на увазі, бютівцям – ред.). Це якраз ті основні галузі. Чому? Бо це робота. Покажіть, як треба робити, і ми з вами разом робитимемо, щоб підняти ці базові галузі.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 гонта 18.11.2010 23:02
Все сталось як і передбачалось.Мушієк-кум Олійника,члена ПР, про це всі знають,а Кучер член коаліції.Так що слово демократ до Тулуба жодним боком не ліпеться.Організованої опозиції в облраді не існує,а з Черняком - це взагалі не рада, а безвольний придаток адміністрації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Марат 18.11.2010 09:57
Від регіональних щедрот інші отримали аж 2 комітети. Справедливо з огляду на розподіл депутатських місць. Вітаю Галину Михайлівну, трохи не її профіль, але розбереться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100