Газета “Дніпрова Зірка” надрукувала звернення новообраного мера Канева Віктора Ніколенка до жителів міста.

Новий мер Канева

Новий мер Канева

“Усі ми, - і Канівська міськрада на чолі з головою, і громада міста в цілому - будемо рухатися в одному напрямку, в напрямку щоденного покращення життя канівців. Темп буду задавати особисто я: усі проблеми будуть розв'язуватися швидко і динамічно - без зайвої тяганини. Усі служби повинні перебудуватися для забезпечення швидких і ефективних рішень у відповідь на звернення громадян. Хто з чиновників не встигатиме - тому скажемо “до побачення”. До речі, я серйозно оновив склад своїх заступників, запросивши до співпраці людей енергійних, без старого партноменклатурного минулого. Вони - це надійний каркас нової команди, яку я сформую за найближчі два-три тижні. На цьому кадрові перестановки будуть закінчені. Слідуючи своєму принципу “Не словом, а ділом!”, і я сам, і мої підлеглі - усі ми разом будемо мало говорити й багато працювати, спрямовуючи зусилля на реальні справи. Місце чиновника не на трибуні, не в теплому кабінеті, а в гущі людей”, - заявляє Ніколенко.

Тим часом, екс-мер Канева Василь Коломієць, який так несподівано припинив боротьбу за крісло мера, зараз перебуває у лікарні. Нагадаємо, він виграв процес  у черкаському суді, ТВК подала апеляцію в Київський Апеляційний Суд, в якому Коломієць відкликав свою першу позовну заяву, після чого суду залишилося тільки скасувати рішення черкаських колег, яке було на користь екс-мера.

Користувач сайту kaniv.net Вовк пише з цього приводу: “Є інформація, що з області “рекомендували” В. В. Коломійцю відступитися, інакше відкриють кримінальні справи проти кількох людей з його команди”.

Колишній мер Канева

Колишній мер Канева

Сам же Коломієць, коментуючи своє рішення канівським журналістам, заявив:

“Віктор Ніколенко фактично переміг на виборах. Я його вітаю і бажаю йому і новообраним депутатам успішної роботи. Незважаючи на різні партійні, політичні уподобання, головним для усіх повинні бути інтереси територіальної громади. Я не хочу, щоб наша громада була роз'єднана через ці вибори. Я не хочу «колотити» суспільство Канева, не хочу, щоб між канівчанами була напруга у стосунках. Адже відомо, що більший ефект дасть примирення, визнання, добро. Надіюся, що нова команда зробить більше за нас. Щиро дякую усім канівчанам, які підтримали мене і під час виборів, і після їх завершення. Життя продовжується, і це прекрасно, що ми є, що можемо дарувати радість нашим рідним, друзям, зробити корисні, добрі справи для рідного міста. Я дуже люблю Канів, і буду й надалі робити все можливе для його розквіту”, - сказав Василь Коломієць.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Андрей 19.11.2010 20:40
Цікаво, чиї інтереси представляла Канівська ТВК, мабуть канівської громади? Виперли Коломійця з мерів, тепей нехай спостерігає, як будуть знущатися з українців. Для розквіту Канева він може тепер принести користь тільки як виробник перегною
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Україна 19.11.2010 19:38
Пане Ніколенко не кажіть гоп, в народі кажуть за одного битого двох не битих дають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100