"Безпідставні репресії проти Громадської Організації "Воля ХХІ", що відома своєю проукраїнською, патріотичною діяльністю, зокрема через сайт http://www.volya.ck.ua/ розпочали 8 лютого у Черкасах правоохоронні органи", - таке повідомлення отримала від черкасців незалежний журналіст Олена Білозерська, яке вона і розмістила у своєму блозі.

У повідомленні, зокрема, йдеться про те, що міліція провела обшук у голови ГО «Воля ХХІ» Назара Обідзінського та "волівця" Ігоря Сичова, було знято відбитки пальців, як з кримінальних злочинців, правоохоронцями вилучено комп’ютер та ноутбук, знято особисту інформацію з мобільних телефонів. Всі свої дії правоохоронці чинили під приводом розшуку міфічних терористів.

Ось що повідомив у телефонній розмові сам Назар Обідзінський (на фото):

– Насправді репресії почалися ще на тому тижні, у п'ятницю 4 лютого, коли мене викликали у Черкаський УБОЗ і взяли пояснення. Річ у тому, що позаминулої неділі у 12:07 з телефона-автомата в міліцію повідомили, що Черкаси в декількох місцях заміновані, вимагали грошей. З цього приводу начебто мене і викликали. Коли я спитав, до чого тут ми, нагородили маячні: "Ви ішли кандидатами в депутати в органи влади, і у вас була відповідна програма, і ми зараз усіх кандидатів шерстимо», – повідомив пан Назар.

У Назара Обідзінського вилучили системний блок, у Ігоря Сичова - комп'ютер, ноутбук і листівки патріотичного змісту.


реклама

Коментарі  

 
+7 #4 Начальник УБОЗу 11.02.2011 07:37
Сьогодні вилучатимемо комп'ютери в офісі Партії Регіонів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Хома 09.02.2011 12:19
Чого чекати від неукраїнської влади? Поки українці не згуртуються і не навчаться давати відсіч, нас будуть цькувати, принижувати, арештовувати, бити. Нічого нового в світі нема. Все вже давно вивчено і випрбувано. Бояться сильного. Тож станьмо сильними! Адже влада боїться навіть неорганізованог о опору. Вона усвідомлює свою нікчемність і тимчасовість. Якби вона розраховувала бути довго, таких дурниць би не робила. Думаю і вона дивується: скільки вони, тобто ми, ще терпітимуть знущання?!.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Микола 09.02.2011 12:19
Молодці! Це показує те, що влада боїться цих хлопців! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Розплата 09.02.2011 11:58
Мабуть переживають за збережену на компах орнушку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100