реклама
Sucurity Police

реклама

– Ніхто нікого не збирається відключати. Усі наші стосунки з телеканалом, як і з іншими телеканалами – виключно договірні, – прокоментувала сьогодні «Прочерку» ситуацію, пов’язану з подальшим існуванням телеканалу «Антена-плюс» керівник відділу зв’язків з громадськістю компанії «Воля» Аліна Сігда.

«Понад рік тому ТРК «Антена-плюс» було запропоновано укласти стандартний операторський договір, абсолютно аналогічний тим, які ми укладаємо з іншими каналами. Відповіді на пропозицію ми не отримали. Переговорів і зустрічей протягом усього 2010 року також не було. Оскільки безстрокові угоди без чітко прописаних обов'язків сторін є для нас неприпустимими, з боку ТОВ «Черкаські телекомунікаційні системи» був направлений офіційний лист на розірвання старого безстрокового договору», – повідомили нам у прес-службі «Волі».

– Ми повторно направили керівництву каналу операторський договір для розгляду, узгодження і підписання. Сподіваємося, що документи будуть таки підписані. Це стандартний договір, який ми заключаємо з усіма без виключення каналами. Якщо ТРК «Антена-плюс» відмовляється підписувати договір, то хотілося б дізнатися чому. Поки що ми ніякої аргументації не отримали. Усі інші телеканали підписують договір і в нас немає з ними ніяких непорозумінь. Тож відмові ТРК «Антена-плюс» буде абсолютно нелогічною, – зауважує Аліна Сігда.

Нагадаємо, інформація про те, що компанія «Воля», яка представлена в Черкасах ТОВ «Черкаські телекомунікаційні системи», розриває договір з кабельним телеканалом «Антена-плюс», розміщена на сайті медіагрупи «Антена» у відповідній заяві. Як йдеться в заяві, призведе до припинення трансляції телепрограм у кабельних мережах м. Черкаси програм ТОВ «Телерадіокомпанія «Антена-Плюс» вже з 1 березня 2011 року.

«18 лютого до «Антени» доставили листа про припинення договору між ТОВ "Телерадіокомпанія «Антена-Плюс» та ЗАТ «Комерційною компанією «TGS», правонаступником якого є ТОВ «Черкаські телекомунікаційні системи». Цього ж дня у приміщення «Антени» завітав представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у Черкаській області Олексій Чернишов та особисто вручив листа, у якому, посилаючись на статті закону, просить надати йому копії відповідних угод між ТРК «Антена-Плюс» та суб'єктами господарювання, тижневу ефірну сітку мовлення та плей-листи. Не треба бути експертом, щоб довідатися, що з понеділка розпочата позачергова перевірка та моніторинг ефіру «Антени-Плюс» з боку перевіряючих та контролюючих органів», – йдеться в заяві «Антени».

– Є загроза, що вже першого березня черкащани не побачать телеканалу «Антена» Відповідні вказівки отримали керівники компанії «Воля». Якщо ви не побачите нашого телеканалу 1 березня, я закликаю вас бойкотувати телекомпанію «Воля», яка йде на поводу в нашої влади! – виступав 22 лютого під час мітингу перед міським Будинком рад директор телерадіокомпанії «Антена-плюс» Володимир Мамалига, який пояснює ситуацію навколо телеканалу тиском влади у відповідь на критичні публікації у «Антені».

Підтримку телеканалу «Антена-плюс» висловлювала і Черкаська обласна організація Української народної партії.

«Якщо, як каже губернатор Черкащини Сергій Тулуб, стабільність на Черкащині вже збудована, населення прогнозовано бачить завтрашній день, то від чого у влади тривога і страх ? Адже тільки від тривоги і страху можна нищити незалежні медіа, насильно нав`язувати народу передплату провладних газет, виживати з комунальних ЗМІ незговірливих редакторів і плодити партійні видання, що бачать світ крізь біло-сині окуляри панівної політичної сили», – йдеться в заяві партії.

«Почали з незалежної медіагрупи «Антена». Міська влада затіяла процес виселення цього ЗМІ з комунального приміщення, а представник Нацради з питань телебачення і радімовлення заходився влаштовувати документальну перевірку діяльності телеканалу, а оператор кабельних мереж ТОВ «Черкаські телекомунікаційні системи» (Воля ТВ) попередив, що з 1 березня відключає трансляцію ТК «Антена».

Нині усім стало очевидно, що «Антені» цілеспрямовано перекривають кисень. Щоб не показувала, що в Черкасах «стабільність» аж надто мерзенна», – вважають автори заяви.

У свою чергу, у компанії «Воля» не розуміють, для чого їх вплітати в політику.

- Ми не займаємося політикою. У нас провайдерський бізнес і ми займаємося наданням послуг, – наголосила Аліна Сігда. – У нас звичайні договірні відносини з черкаською телекомпанією.

реклама

Коментарі  

 
+4 #44 Виборець 14.03.2011 21:44
То хто скаже - "медіагрупа" ще є, чи її вже немає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #43 Kotovsky 09.03.2011 16:40
Цитую Рефери:
Сто пудов, про "Шнур" и "Штекер" не Воротник писал - по-моему, кто-то тонко поиздевалася...

Це були знамениті "Штепсель" і "Тарапунька"... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #42 Рефери 05.03.2011 13:46
Сто пудов, про "Шнур" и "Штекер" не Воротник писал - по-моему, кто-то тонко поиздевалася одновременно и над регионалами и над мнимым оппозиционером, не забывающей регулярно петь осанну Януковичу - потому и поигрались с аляповатым названием "Антенны".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #41 медиафлейминг 04.03.2011 20:33
Хороший ход - соскочить с основной темы про Антенну. Но мания величия - это диагноз! " Как назвет региональную газетку в противовес "Антенне" - "Шнур" или "Штекер"?". Пан Воротник, да на кой ляд Тулубу ваша Антенна и вы мелкие букашки. Если б вы его достали, как вы всех тут хотите убедить, где б вы были?! Причем на законных основаниях! надо лечиться, лечиься, и лечиться.Полувыздоровлен ие хуже ли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #40 Медиафлудинг 04.03.2011 18:32
Я тут весь в размышлизмах теряюсь. Регионалы взялись делать собственные пародии на черкасские СМИ: вместо "Молодежки" старого разлива (к-я теперь "Новой" называется и БЮТ полюбила), СЛЕПИЛИ СВОЮ "мОЛОДЬ чЕРКАЩИНЫ".Вместо "Миста", к-е Одарыч превратил в бюллетень и в пику коммерческой газете Журыла "Черкассы" слепили свою - "Риднэ мисто Черкассы". С "Добы" и "Черкасского края" Тулуб пообещал слепить гибрид "Нова доба Черкасского края". Как назвет региональную газетку в противовес "Антенне" - "Шнур" или "Штекер"? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #39 Kotovsky 04.03.2011 11:21
А хто знає, чому вони назвали себе "медіагрупа"?
Назви - різні (газета "Антена", а канал "Антена+"), засновники - різні (у газети В.Воротнік, а у телеканала - фізичні особи та юридичні, яких до-речі ніхто навіть не повідомив про "наміри"), юридичні адреси й ті різні (телеканал зареєстрований зовсім на іншій адресі, ніж зараз розміщується "фізично").
Отже висновок - яка ж це "медіагрупа". Це якесь УГРУПОВАННЯ (по КК України не пам’ятаю точного формулювання)... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #38 Leo 02.03.2011 15:54
Цитую антенна:
Антенна нікому не платила і вам не буде. зараз побіжать скрізь розповідать що утискають свободу. Хочуть шоб Воля їх на шару крутила.
Абсолютно понятное желание - если провозгласить себя "единственными настоящими оппозиционерами ", то естественно все просто обязаны транслировать тебя бесплатно)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #37 Kotovsky 02.03.2011 15:00
Надо отдать Воротнику должное - умеет всё так перекрутить, что за "его" детище взялись только потому, что якобы он с Мамалыгой и их "медиагруппа" самая оППозиционная в Черкассах, а тут такой облом - никто его иначе как за "копипастера" и маргинала не воспринимет. Легко и непринуждённо съехал на "сам дурак". Дискуссия плавно перешла в плоскость личных оскоблений. Это как раз духе Воротника и Мамалыги.
Ему говорят прямым текстом - "ты вор", а он - "нифига подобного", я - оппозиционер. И т.д. и т.п. Целиком и полностью поддерживаю Ольгу Швец - высказалась по существу и осталась в рамках этики. Учитесь, господа журналисты!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #36 Левко 02.03.2011 08:26
Два сапога пара..........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #35 Хард-н-хэви 01.03.2011 23:58
Слушай Воротник, он же Хеви металл, ты уже априори и эсдеком, и регионалом, и нашоукраинцем был. Ты от этого Донбасса сколько в 2004-м поимел?! А?! А если придут назад попросят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100