реклама

реклама

Черкаська обласна прокуратура відкрила службову перевірку стосовно керівника Уманської місцевої прокуратури Романа Павленка. Чиновника підозрюють у неетичній поведінці.

ro1kQPyjyjzOL9xQAhkcFo6H1by2h95AFKN7sx53

Цю інформацію, поширену виданням Znaj.ua, «Прочерку» підтвердили в обласній прокуратурі.

«З метою перевірки фактів, викладених у зверненнях громадських організацій Черкаської області щодо можливої неетичної поведінки керівника Уманської місцевої прокуратури Павленка Романа Івановича (…), наказую призначити службове розслідування», – йдеться в Наказі прокуратури Черкаської області №95 від 20 листопада цього року за підписом в.о. прокурора області.

Для проведення перевірки утворено комісію, до складу якої увійшло 12 осіб під керівництвом заступника прокурора Черкаської області Олександра Мироненка. Робота комісії триватиме до 20 грудня цього року. Про результати перевірки стосовно Романа Павленка комісія повинна повідомити після завершення своєї роботи.

Znaj.ua повідомляє, що мешканці села Верхнячка на Уманщині припускають – прокурор Роман Павленко налагодив низку земельних бізнес-схем, які приносять йому прибутки. Також Павленко нібито співпрацює зі скандальним ексзаступником міністра АПК Андрієм Дикуном, який, як пише видання, «допоміг вивести з державного підпорядкування 1800 гектарів земель у приватні руки». У селі Ягубець припускають, що Андрій Дикун має тісні особисті зв’язки з прокурором Павленком, адже «справи проти нього Павленко або закриває, або не розслідує».

Видання також інформує, що Роман Павленко має намір пройти переатестацію. Більше того, 9 жовтня цього року він подав заяву про переведення на посаду окружного прокурора, тобто претендує на підвищення.

Службове розсл

Службове розсл2

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100