реклама

реклама

Черкаська команда Європейської Солідарності радить у другому турі виборів мера голосувати «розумом за європейське безпечне місто», а конкретніше – підтримати в другому турі виборів представника партії «Голос» Віктора Євпака.

Як сказав в.о. голови обласної організації ЄС Роман Сущенко, Євпак є представником проєвропейської сили. У свою чергу, колишній кандидат у міські голови Черкас від ЄС Сергій Кудактін закликав виборців іти на вибори, щоб не знівелювати свій голос.

IMG_20201110_120424

Також пан Кудактін не дуже задоволений результатами виборів до Черкаської міськради, зауваживши, що його команда «десь не допрацювала», і відсоток мав бути більший.

На запитання журналіста «Прочерку», з ким в черкаській міській і обласній радах готові об’єднуватися команди ЄС, Сергій Кудактін відповів, що вони будуть «діяти відповідно до програмних засад» і «органічно почуватимуть себе як в опозиції, так і в нейтральній позиції».

– Водночас, думаю, при будь-якому міському голові навряд чи буде сформовано коаліцію офіційно, за документами. Це, можливо, буде просто ситуативна більшість, – сказав пан Кудактін.

А Роман Сущенко додав, що в обласній раді йдуть перемовини з партнерами щодо створення більшості. Він зазначив і той факт, що після 25 жовтня штаби партії не припинили роботу, а почали підготовку до наступних виборів.

– Дочасні парламентські вибори можуть бути, – зазначив він.

реклама

Коментарі  

 
+13 #3 свій 10.11.2020 17:21
Що там з незаконними бігбордами по всьому місту та вкраденими в Добрих Грошах разом з Олежкою коштах Черкащан? европейський ти наш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Факт 10.11.2020 16:18
Бондаренко пакуй чемоданы. Ты никто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 справедливий 10.11.2020 15:04
ЗА соросят ніколи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100