реклама

реклама

Управління майном обласної ради погрожує припинити діяльність Черкаського обласного музично-драматичного театру, оскільки його реєстрація не перероблена у зв’язку зі зміною адреси (досі числиться на вулиці Карла Маркса). Про це повідомив директор театру Петро Ластівка.

Драмтеатр

Ластівка пов’язує "тиск на театр" із тим, що театр не приймає на свій баланс відремонтоване після пожежі 2015 року приміщення.

1631012686174

- Ми не приймаємо, бо реконструкцію не завершено, - каже керівник театру. - Вогнегасники не розвішані по будівлі, нема схем евакуації людей на випадок пожежі, і взагалі пожежна система відключена від води, вентиляційна система працює недосконало, нема барної стійки для буфету (через це не можна провести аукціон для його оренди), а найголовніше - із запланованих до встановлення 49 тельферів (сценічних підйомників) відремонтували лише 22. Їх вистачає тільки для завіс та софітів. Тож декорації вішати нема куди. Але й відремонтовані тельфери вийшли з ладу. Також не працює сценічне коло.

Нарешті, як наголосив Петро Ластівка, біля театру досі не демонтовано квіткові кіоски, хоч цього вимагає рішення суду (крайній термін їх демонтажу був 22 липня).

- Таке враження, що комусь легше нас знов закрити, ніж доробити недопрацювання, - підсумував Петро Ластівка. - Майте на увазі, що реконструкцію робили під патронатом президента Володимира Зеленського в рамках програми "Велике будівництво". Ось таке в нас велике будівництво. ЧНУ планує святкувати в нас своє 100-річчя. А нам навіть плакат їхній на сцені повісити ніде.

Насамкінець, директор театру розповів про початок нового театрального сезону: до нього трупа театру підготувала п'єсу "100 тисяч", відновила казку "Дорога до сонця". У планах - постановка "Лісової пісні" за Лесею Українкою.

Ще є в планах відновити фестиваль "Сцена людства". Але, як переконані в театрі, якщо не буде тельферів, на фестиваль ніхто не приїде.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Инкогнито из ОДА 07.09.2021 20:21
Из всех исскуств, сегодня важнейшим для нас является черкасский зелёный цирк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Сидоров. 07.09.2021 18:05
Тама якicd леон і алекс пишуть , що директор повинен вміти розвішувати вогнегасники, ремонтувати підйомники , поворотники , збити з фанери барну стійку і пр. Люба людина це зробить, коли матиме гроші найме фірму і всьо. Все висітиме , фуричимите, повертатиметься , підніматиметься і пр. Біда в тому , що гроші на все це мабуть були виділені. Але їх уже нема. То де гроші , панове?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Леон 07.09.2021 17:35
О диво! Директору треба щоб хтось розвішував вогнегасники? Плани евакуації?
Це елементарна робота яку робить будь-який керівник навіть жомової ями.
Може йому ще й туалетний папір відривати?
Яка кричущо безвідповідальн ість!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 олекс 07.09.2021 16:04
що це за керівник? є вогнегасники, а він не може організуватись, щоб їх розвісити?)), в чому проблема намалювати та розвісити плани евакуації- і сміх і гріх з такого керівника. Оголосіть конкурс про здачу в оренду буфету- його і без барної стійки орендують і сам орендатор зробить стійку такою, якою забажає і т.д. і т.п. Гнати поганою мітлою такого керівника- громада вклала сотні мільйонів, а він театр не бажає приймати на баланс. Якщо всього боїшся вкажи в Акті недоліки та й вперед з піснею!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100