Подяку за активну позицію, чуйну та сердечну допомогу харків’янам та воїнам ЗСУ, які боронили Харків у важкі часи воєнного стану, отримав міський голова Анатолій Бондаренко.

088A4729

Відзнаку від БФ «Світло Допомога» перед початком засідання виконавчого комітету на доручення голови фонду передав керівник обласної організації «Громадська організація людей з обмеженими можливостями «День» Олександр Прилуцький.

За його словами, у квітні 2022 року волонтери звернулися до міського голови по допомогу постраждалим жителям Харківщини. Після цього від Черкас було направлено гуманітарний вантаж – продукти харчування, гігієнічні засоби, а також – великодні паски.

«Це подяка усій нашій територіальній громаді, усім, хто брав участь у допомозі постраждалим харків’янам. Починаючи від кухарів у дитсадках, які пекли паски, закінчуючи підприємцями, які долучилися до збору гуманітарної допомоги. Після перемоги України ця подяка буде нагадувати нам про ці буремні роки і про те, що сила українців – у єдності», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Скоро на Таляну 23.02.2023 15:02
Не буде вже де відзнаки ставить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Перехожий 22.02.2023 20:06
На вряд чи колишній смілянський прокурор Олександр Прилуцький може вважатися людиною з обмеженими можливостями, але все одно у кінці 90-х погорів у боротьбі із мером Котькалом у виборчій компанії до Верховної ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100