Жодна гривня за цим проектом не буде витрачена безконтрольно. На цьому під час виїзної наради робочої групи «Прозорість та підзвітність» наголосив її керівник, заступник очільника області Антон Царюк.

DSC_0232

Проект втілюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Поки що тут тривають підготовчі технічні роботи. На об’єкті працюють будівельники. Вони проводять прибирання та утеплення технічного поверху, демонтаж і вивезення сміття.

– Спільно з підрядною організацією та представниками місцевої влади обговорили нагальні питання втілення проекту з відновлення багатоквартирного будинку, адже це складний об’єкт, – наголосив Антон Царюк. – Зокрема й технічно. Такі комунікації проводитимемо регулярно, адже проект – нестандартний, будівля ще радянського зразка. Її відновлення та реконструкція потребує нових рішень.

Водночас є потреба відточкувати нагальні питання з проведення будівельних робіт безпосередньо із проектантом. Його планують залучати до нарад надалі.

– Учергове наголошу: для нас важливо максимально прозоро втілювати цей проект, – відзначив Антон Царюк. – Витрати кожної гривні на цьому будівництві будуть детально перевірятися, відповідно до поданих підрядником актів.

Нагадаємо, в області коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії втілюють два проекти: відновлення багатоквартирного будинку в Умані та Паланського ліцею

Про це інформує прес-служба ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Альона 15.12.2023 16:00
Прийшла зима, можна будуватися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100