реклама

реклама

Цьогоріч на «Шполянській меблевій фабриці» роботу над замовленнями від навчальних закладів розпочали дещо пізніше: якщо торік фінансування за програмою «Нова українська школа» стартувало в червні, то цьогоріч – у серпні.

Безымянный

Про це виданню «Районні вісті» повідомив директор фабрики Ярослав Сімон.

– Через причини, які від нас не залежали, деякі заклади розпочали навчальний рік без нових меблів, – зазначив Ярослав Васильович. Зараз на фабриці надолужують втрачені два місяці й працюють навіть у вихідні, а то й з раннього ранку, коли ще за вікном ледь сіріє.

На шполянському підприємстві виробляють шкільні парти, шафи, стільці, меблі для шкільних їдалень, а також офісні меблі для органів місцевого самоврядування.

– Дев’яносто відсотків сегменту виробів підприємства займають шкільні меблі, – твердить Ярослав Сімон. – Цьогоріч, як і торік, співпрацюємо з навчальними закладами Черкащини, Кіровоградщини, маємо клієнтів на Житомирщині. Додаються, і це радує, нові клієнти — Тальнівська, Вільшанська, Лисянська об’єднані територіальні громади.

Шполянські місцеві меблевики доставляють клієнтам свою продукцію у зібраному вигляді, що вважається перевагою. «Лише якщо клієнти бажають отримати наші вироби у розібраному стані, ми йдемо їм назустріч», – каже директор.

Безымянный

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100