реклама
Sucurity Police

реклама

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор на території м. Христинівка Уманського району (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Прокуратура

За даними слідства, в нежитловому приміщенні м. Христинівка працював незаконний гральний заклад, який організувала місцева жителька. З цією метою орендоване приміщення облаштовано усім необхідним приладдям для належного функціонування, де надавався доступ до азартних ігор, які проводилися у мережі Інтернет, з використанням програмних продуктів онлайн-системи.

Обвинувачена діяла конспіративно, надавала доступ до участі в азартних іграх лише «перевіреним гравцям», котрі зобов’язувались зберігати інформацію про діяльність закладу у таємниці.

Під час проведення санкціонованого обшуку у нелегальному закладі правоохоронцями виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої здійснювалась вище вказана незаконна господарська діяльність у вигляді грального бізнесу, а також грошові кошти, на які судом накладено арешти.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Уманським РУП ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба  Черкаської  обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Антін Уманьський 02.10.2021 13:55
Не на мене була поставила. Час розплати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100