реклама
Sucurity Police

реклама

Протягом 2021 року державні інспектори Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області здійснили 863 перевірки із питань дотримання вимог земельного законодавства. За результатами перевірок усього провели 185 розрахунків розміру шкоди, заподіяної внаслідок порушень вимог земельного законодавства, на більше як 2 млн 376 тис. грн. Із них добровільно сплачено 1 млн 957 тис. грн.

Kopyya-elitefon.ru_22044-816x494

Під час своєї роботи фахівці обласного Держгеокадастру оформили матеріали адміністративних справ, склавши 271 протокол про адміністративне порушення. За цими фактами вжито заходів реагування, зокрема на порушників накладено стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 67,7 тис. грн, із них добровільно сплачено 61,4 тис. грн.

За результатами здійснення державного контролю за дотриманням порядку визначення та відшкодування втрат сільськогосподарського й лісогосподарського виробництв порушники відшкодували до бюджету втрати сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв у сумі 181,9 тис. грн.

Також за підсумками перевірок направлено 112 клопотань до органів державної влади й органів місцевого самоврядування про приведення відповідно до законодавства ухвалених розпоряджень і рішень про передачу земельних ділянок в оренду, власність і користування.

За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100