Ну що ж, вчора стала ще раз очевидцем того, як народ силоміць заставляє політиків робити свою роботу. Ситуація висіла на волосинці від великої біди: шини вже палали, люди були заведені дуже сильно і готові до штурму, ментів було привезено багацько.

Ми слухали трансляцію у такій напрузі, якої я ще не пам'ятаю. 210, 225 - з кожним разом напруження посилювалося. Було зрозуміло, що хтось то голосує, то знову ні. Народ готовий був розривати тих депутатів власними руками (Юрію Мірошніченку таки дісталося потім, упіймали та зірвали на ньому свій гнів - сильно побили). Така ступінь агресії не могла зникнути в нікуди.

Врешті закон "продавили" лише після того, як Катеринчук з трибуни повідомив, що вулиці навколо ВР перекриті, а Турчинов наказав закрити двері в сесійну залу. І от - сталося!

Всі раділи, сміялися, стрибали і обіймалися як діти! Як ми співали гімн!!! з таким натхненням, як ніколи!.

А от зараз я думаю, що це не дуже добре: кожен раз, щоб спонукати владу до потрібних нам рішень, потрібно застосовувати силу.

Коли ми йдемо цивілізовними кроками через переговори, листи, робочі групи, громадські ради - нас просто ігнорують або заводять в бюрократичні тупіки. І так виходить, що самі привчають нас до силових рішень: запалиш покришки - тебе почують, прийдеш з пропозицією - тебе не побачать.

Панове з черкаської міської та обласної влади, ну ви справді хочете саме таких відносин?

Вікторія Феофілова, секретар черкаського громадського люстраційного комітету

* допис зі сторінки у "Фейсбуці"

реклама

Коментарі  

 
+3 #20 ПОРА 23.09.2014 16:02
Вікторіє Ви більше дійте а не говоріть. От на днях відбудеться черговій дерибан посад в адміністрації - конкурс на деректора департаменту ЕКОЛОГІЇ. Як вистражданий і виспіваний вами закон про люстрацію вплине на обрання пані Звягінцевої новим директором департаменту, при тому, що вона 2 роки працювала на цій посаді при Тулубові, а згодом стала заступником в екоінспекції. Чи Ви потім, для годиться, здіймете галас коли її таки призначать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #19 Люстрваффе 22.09.2014 10:55
Цитую всезнайка:
А ще Феофілова - внєбрачна дочка Тулуба. не чули? так знайте!

А чо - губи і розріз очей схожі! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #18 СБУ vs. ФСБ 21.09.2014 07:43
Тiки сексу грубого,першоро дного,з вивертами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #17 Василь Миколенко 20.09.2014 09:17
Влада мріє про те, щоб побільше було таких громадських організацій, як люстраційний комітет : і глухі, і сліпі до корупціонерів, до продажу посад, до продажу і розкрадання майна і бюджету громади...
В Черкасах мрія влади здійснилась!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #16 всезнайка 19.09.2014 23:27
А ще Феофілова - внєбрачна дочка Тулуба. не чули? так знайте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #15 Диснейленд 19.09.2014 12:17
Посмотрел у Феофиловой фотки на ФБ с этой "акции" в Киеве - сплошная классика (или клиника?) жанра. Она там еще и носила с собой плюшевую игрушку - Шрека, которого совала в руки пока еще нардепу Ильяшенку.
Чисто Шрек и принцесса Феофилова :-* :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #14 Не дістала? 19.09.2014 09:29
Секретарка люстраторів запитує, "яких відносин хоче влада"? Це просто щоб нагадати, що типу вона може організувати сморід паленої гуми? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #13 лівий 19.09.2014 08:43
Цитую: Оксана 18.09.2014 10:34
Може пані Феофілова розповість про те, які виборчї штаби і яких політичних сил та яких кандидатів вона обслуговувала на виборах? А потім народ вийде, запалить шини, і раптом з"ясує, що люструвати треба саму люстраторку Феофілову. Дивись дівчинко щоб місце в сміттєвому баку не зарезервували за тобою.
А люстраторка Феофілова працювала: штаб Терещука Сергія на пару з головою КВУ Михликом Максимом, у штабі Фронту змін засвітилася на пару з його тодішнім очільником, нині депутатом від Солідарності Юрієм Сасом, вела роботу у Валі Жуковської,обир ала співучого ректора Поплавського..І це далеко не всі заслуги "люстраторки" То кого треба люструвати пані Феофілова? Чи ви й досі начебто "незалежна очільниця" ЧОМГО "Молода Черкащина"???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #12 Loki 18.09.2014 20:57
"Влада хочет "иметь" и невесту, и друга...
Только дни тяжелы, только дни ваши - вьюга"© ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #11 незнайка 18.09.2014 15:52
А ведь придется тебе назвать фамилию депутата который проспонсировал поездку в Грецию для ознакомления с тамтешними бурьянами И как первой пролюстровали ВИРШОСКЛАДАЛЬНИ ЦУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100