Верховна Рада учора проголосувала в другому читанні і в цілому закон про очищення влади. За відповідне рішення проголосували 231 народний депутат, пише «Українська правда».


Перед тим депутати провалили голосування за законопроект у другому читанні, але змогли з кількох спроб повернутись до його розгляду.

Спікер парламенту Олександр Турчинов заявив депутатам, що не випустить їх з зали, поки питання люстрації не ухвалять.

 

Лідер фракції "Свободи" Олег Тягнибок закликав депутатів прийняти "цей, менш жорсткий варіант, щоб завтра не довелось ухвалювати більш жорсткий".

Тим часом активісти під парламентом перекрили вулицю Грушевського і запалили там шини. У всі Всеукраїнські видання потрапили черкаські активісти зі своїми плакатами.

Фото Володимира Струмковського

Фото Володимира Струмковського


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #18 Сон 18.09.2014 01:04
Что-то у меня большие подозрения что участники митинга вообще читали закон.... Просто по привычке побуянить поехали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #17 Пошливы 17.09.2014 22:21
Дебилам с костяной ногой: ты аткуда знаешь што люди ходят на митинги год если всё время работаешь? А может это ты на проплаченные митинги Тулуба ходила и по себе судишь? Порох за измену атветить. А у кого ум есть тот знает за кого голосовать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #16 Водій 17.09.2014 18:19
Черкаси молодці! Це реально люди, без якихточно цей закон волчили б ще рік. Тепер давайте прибкркмо старих прихвостней тулуба і житимем краще!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #15 Черкаси 17.09.2014 14:52
ЦІНА ПЕРЕМОВИН З ПУТІНИМ.ПОРОШЕНКО ДОМОВИВСЯ."Трагедія під Іловайськом - це 14 «КАМАЗів» з тілами","Наших бійців заживо обливали бензином, щоб важче було опізнати – медик «Айдару»","САВУР-МОГИЛА.Тіла закатовані,обпа лені обличча,викруче ні кінцівки,відруб ані пальці та голови","Перемир"я:Бої тривають, армія тримається з усіх сил ","На Донеччині з «Граду» обстріляли селище: загинули понад 10 осіб, перемир"я"....ТРЕБА НЕ С ПУТІНИМ ГОВОРИТИ,ТРЕБА ООН (СТУРБОВАНЕ)НА ВУХА СТАВИТИ ТА ГАРАНТІВ США ТА БРИТАНІЮ ВЗБОДРИТИ!!! З ПУТІНИМ ХАЙ ВОНИ ПЕРЕГОВОРИ ВЕДУТЬ,МИ НЕ МАЄМО З НИМ ДОМОВЛЯТИСЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 ПАТРІОТ 17.09.2014 13:05
Порошенко нас кинув.Яка люстрація?Його БПП кишить ригами,теж по мажеритарці.Головою Кіровоградської ОДА призначено екс-регіонала Кузьменка, а його батька висунуто в нардепи від Блоку Порошенка. Донбас здано москалям шляхом чергових махінацій у парламенті. ПР "злилась" під Порошенка, даючи йому можливість підібрати їх електорат.Вчора всі побачили кооліцію,РИГИ,К ОМУНЯКИ,ФРОНТОВ ИКИ,УДАР+ПОРОШЕ НКОВЦІ.(скажи хто твій друг,друзі Порошенко РИГИ).ПРухи бувші не бувають,Порох їх створив,а ми в травні від цього відмахнулись.БПП заносимо до ригів.Маски зняті.БПП=РИГИ+НЕВДАХИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #13 каа 17.09.2014 12:29
Цитую Правий вектор:
На форумі є психологи або психіатри? Хто пояснить, навіщо, якщо й так все прийнято, раша-матюки на транспаранті, паління шин і загиджування вулиць у Києві - і на всьому цьому усмішка-32 від Фєофіловой - усмішка, яка не проходить?

Напевне хтось платить. Вона десь працює ? Що уміє окрім лозунги кричати ? Майбутнє вкалує, щоб сім"ї прокормити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #12 Люстрація 17.09.2014 12:01
"СВІТОЧ РОЗУМУ" І.ГЕРАЩЕНКО,НАЗВА ЛА ДИКУНСТВОМ ВИПАДОК З РИГОМ ЖУРАВСЬКИМ В СМІТНИКУ..ТИ ГЕРАЩЕНКО ЩЕ НЕ ЗНАЄШ,ЩО ВАС ЧЕКАЄ ЯК НЕ ПОЧНЕТЕ САДЖАТИ ДОП ТА ГЕП,ЯК ОЛІЙНИК ТА ЄФРЄМОВ НЕ СЯДУТЬ,ЯК ЦАРЬОВ ТА КЛІНЧАЄВ ГУЛЯТИМУТЬ.КОЛЕГ ШКОДА,СУД НАД КОМУНЯКАМИ З ПОРОХОМ ТОРМОЗИТЕ,ТО ПІДЕТЕ ВИ З РИГАМИ РАЗОМ,І СМІТНИК ТО ТІЛЬКИ НАТЯК.ЗА ЗНУЩАННЯ НАД УКРАЇНЦЯМИ ВСІ ВІДПОВІДАТИ БУДЕТЕ.ПОЧИНАЙТЕ ЦИВІЛІЗОВАНО,ЩЕ ТРОХИ І ВУЛИЦЯ ЛЮСТРУВАТИ ПОЧНЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 дуст 17.09.2014 11:54
Оце еліта общества???!!! Оце на подібних ми маємо покладати надії на щасливе майбутнє???!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+41 #10 ДЖЕКО 17.09.2014 11:47
Є така професія – «професійні революціонери». І в Черкасах їх багато. На фото лише – маленька частина з їхнього полку. Знаю їх як достатньо безтолковий люд, який мало здатний виконувати трудоємку, конкретну роботу. І є Фонди, які зацікавлені заводити людей в Задзеркалля і мають свої чіткі матеріальні інтереси. І такі «революціонери» для них – ідеальні клієнти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 моня 17.09.2014 11:28
Закон про очищення влади-потрібен.І люди є люди, будучи керівниками одні виконували роботу, ставилися до людей, робітників- не як до "б..дла".А інші готові були "згноїти", принизити, звільняли лишніх всякими методами, перелазили з партії в партію- аби мати собі "вигоду". ОТ ДЛЯ НЕГІДНИКІВ І ПОТРІБНА "ЛЮСТРАЦІЯ". Що в Черкасах колишня влада творила під час майдану, а її підсобники, виконувачі "г....ди-тамади" ще досі при владі.От їм "мітлу" і видати.Одні отримують гарбуза- а тут не завадить МІТЛА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100