Пасiчник Пряма мова Тут останнім часом багато хто цікавиться, що там Гройсман, куди він дінеться, чи подружиться один Володя з іншим.

В цілому прем'єр-міністр сприймається більш позитивно, ніж президент Порошенко. Саме тому він має непогані шанси провести до парламенту свою фракцію. Оскільки Гройсман більш технологічний, ніж ідеологічний політик, для нього не буде великою проблемою комунікувати ні з новим президентом, ні з новою більшістю.

Втім, варто враховувати, що оптимізм технологів Гройсмана може виявитися завищеним, оскільки належність до влади все одно кидає тінь народної недовіри і формує відповідний антирейтинг.

У цілому, голова уряду має непогані шанси зіграти на постБППшному електоральному полі. Проте, враховуючи, що за умовні 25% йому цілком можливо доведеться змагатися з оновленою «Солідарністю» Порошенка, УДАРом Клічка і «Народним фронтом» (за умови, якщо Гройсман і Яценюк не об’єднаються), то реальний результат може виявитися набагато скромнішим.

Стосовно кадрового резерву для команди Гройсмана. Оскільки це неідеологічний проект, то проблем знайти незадіяних і адекватних людей в Черкаській області не буде. Проблема може бути з тим, як відфільтрувати неадекватів. Втім, це буде в першу чергу проблемою команди Зе, але частина кон'юктурщиків, кому не вистачить місця, піде до Гройсмана.

Сергій Пасічник, аналітик, керівник ГО «Академія Стратегічних Досліджень»

* Допис у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Ашо там Мелкий Комбинатор 28.05.2019 21:28
Тени своего оцца уже начал дачку в Сосновке строить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Жакан 23.05.2019 23:15
гройс - упырь как и его пэдро, других хозяева Украины на таких должностях не держат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Ден 22.05.2019 09:31
Гройсман вже сказав що тарифи не можна зменьшувати - який там рейтинг, я вас благаю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100