13654380_894994910606462_2777681674265952285_n Позавчора в ЗМІ натрапив на скандал, що розгорівся навколо допомоги міста спортивному проекту "Черкаські Мавпи - Дніпро". Не торкаючись його прямої проблематики, хочу поділитись власним баченням одного його важливого аспекту – ВДЯЧНОСТІ.

«Перестаньте фінансувати приватний баскетбольний клуб що належить київському олігарху».

В різні періоди діяльності проекту «Черкаські Мавпи», я періодично задавав собі питання, чим мотивується київський бізнесмен Михайло Бродський, який протягом двадцяти років щорічно вкладає не в київський (хоча живе та працює в Києві), а в черкаський спортивний проект «Черкаські Мавпи» суттєві кошти власної родини ( при тому, що остання категорично проти цього)?

Якщо на початку проекту «Черкаських Мавп», я це пояснював промоцією політичних проектів «ПВД», та «Сергій Одарич», то по їх завершенню в мене лишилось одне раціональне пояснення: це добровільна соціальна повинність (десятина) М. Бродського, що ґрунтується на безумовній відданості баскетболу, та особиста відповідальність за долю створеного ним дітища – баскетбольної школи «Черкаських Мавп".

То чи що втратило наше місто від двадцятирічної діяльності проекту «Черкаські Мавпи», та соціальних інвестицій київського мецената Михайла Бродського, а чи набуло?

Попри те, що з М. Бродським я вже майже три роки не співпрацюю та й не доводилось спілкуватись, цим постом я хочу компенсувати невдалий закид черкасців останньому про «київського олігарха», та його «приватну школу».

Михайле Юрійовичу, насправді багато містян щиро вдячні Вам за багаторічні інвестиції в НАШИХ дітей, за розбудову спортивної інфраструктури міста, чемпіонство «Черкаських Мавп»! За вдале просування бренду – Черкаси в Україні та світі, як міста де спалахують спортивні зірки, міста в якому захочеться народити і виростити дітей коли закінчиться війна.

Володимир Гриценко, екс-депутат Черкаської міськради та директор ТОВ "Черкаські мавпи"

*допис з "Фейсбуку"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #2 Зінченко 29.10.2023 13:41
Був у нас колись і волейбол європейського класу( на єврокубки грали), був і стадіон футбольний переповнений, було і трохи баскетболу- але де все це поділося??? а в цей час про командний спорт треба забувати навіть приватним власникам клубів- грощі краще передати на Збройні Сили..........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 СОЛДАТ 26.10.2023 21:12
Чого нічого не кажеш про синка каломойського?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100