Макеєв Пряма мова Зранку дізнався, що ЦВК опублікувало остаточні списки кандидатів у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 194 (місто Черкаси).

І що далі? Ранкова думка, як завжди, щира: маю побажати всім успіху. Насамперед – виборцям: коли прийде час (а це буде 21 липня), зробити свідомий вибір. І учасникам «перегонів». Реально – ви молодці! Рішення щодо «перегонів» – це дуже відповідальний крок.

З приємністю побачив у списку кандидатів добре знайомі обличчя, і можу (ні! таки не можу, а мушу!), про кожного із знайомих сказати по декілька теплих слів.

Людмилу Бурдунос знаю як фахового юриста. За час її діяльності у виконкомі мав можливість спілкуватися з нею при розв’язанні проблем «транспортного колапсу». Справилась. Молодець.

Микола Булатецький – звичайно ж, легенда Черкас. Дякую за теплі слова підтримки після мого повернення з полону.

Олександр Згіблов – як на мене, це той, про якого я міг би, насамперед тричі промовити: гідний! гідний! гідний! Бо, як не як, ми дуже близькі друзі протягом часу, більшого за вік багатьох інших кандидатів із нашого списку)). Та, якщо серйозно, то маю засвідчити, що кращого виробничника сьогодні важко знайти. Це на 100%.

Дмитро Кухарчук – перспективний молодий політик. Дуже емоційний та щирий. Попри агресивно-медійне реноме, дуже приємний у особистому спілкуванні.

Олег Лисак (за іронією, потрапив у моєму списку відразу за Дмитром Кухарчуком), також має «специфічну репутацію». По-своєму. Та ціную його як підприємця, який «зробив сам себе».

Юлія Погостінська – просто чарівна, хоча підлеглі, мабуть, назвуть її ще й талановитим та справедливим організатором.

Сергій Рубан – патріот своєї патріотичної сили. Заслуговує на повагу.

Іван Сухарьков– представник потужного виробничого колективу ПАТ «Азот».

Люба Шпак, хоч і остання за списком ЦВК, та наразі є представником беззаперечного фавориту парламентських перегонів – партії «Слуга Народу». Ціную як молодого доктора економічних наук. Приємна у спілкуванні та вибаглива у адмініструванні.

Даруйте, решту із списку не знаю так близько, але бажаю і вам «вдалого липня»

Та перегони є перегони. І я за чесні перегони. Добре було б, якби виборці обирали за чеснотами, та, звісно ж, всіляке буває. Маю «на старті» сповідатись і визнати що «серед грішних я перший». Та разом з тим, маю й чесноти, які, як на мене, є найбільш значимі для ефективної роботи у Верховній Раді. Але про це згодом. А наразі – успіхів кандидатам у перегонах!

Валерій Макеєв, юрист, правозахисник, секретар Національної спілки журналістів України

* Допис у фейсбуці.

реклама

Коментарі  

 
-3 #2 Пєс 30.06.2019 15:36
Сьогодні 30 06 в наметах ПЄС біля пушки зд вокзал роздавали газети дві жіночки по 75-80 років Сергію не позорь ні партію ні себе,чи молодь не хоче за тебе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Радий 28.06.2019 16:09
Радий автор за всіх,всі патріоти,всі чесні.Тільки місце зайняв,В Києві бузина, а в 194 всі патріоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100