Після публікації про те, що я прохожу стажування на посаду керівника головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин Черкаської ОДА, під матеріалом з’явилося багато коментарів. Мені пригадали і Помаранчеву революцію, і все-все. Хотілося б відповісти на критику, щоб все було зрозуміло.

Так, я був, є і лишаюся прихильником Помаранчевої революції і її ідеалів, які були зраджені Тимошенко і Ющенком.

Я не є, ніколи не був і, сподіваюся, не буду прихильником Партії регіонів. Я не є, ніколи не був і не буду прихильником «Батьківщини». Після Помаранчевої революції я один з небагатьох, хто реально пішов працювати на державу і дечого досяг. І за моєї безпосередньої участі і моєї ініціативи були випущені перші облігації на 5 млн грн і у вас у всіх через це цілодобово є вода.

Був отриманий кредит і проведена модернізація КП «Черкаситеплокомуненерго». Був отриманий кредит і проведена модернізація водоканалу майже на 12 млн доларів. Були випущені облігації на 60 млн гривень для проведення ремонту доріг.

Може, хтось (особливо з дописувачів, які мене критикують) зробив щось більше, то нехай покаже свою роботу.

Стосовно можливої нової роботи. Коли Сергій Тулуб як голова Черкаської облдержадміністрації мені робить пропозицію спробувати щось реалізувати в області і надати свої пропозиції, то я не вважаю, що в цьому є щось погане. Цим я зараз і зайнятий.

Я надам, причому публічно, свої пропозиції, а далі голова облдержадміністрації буде ухвалювати рішення: погоджуватися з моїми пропозиціями і, відповідно, визначати подальший формат роботи чи не погоджуватися. І це нормальна цивілізована робота!

А чорно-білий світ, коли є лише хороші чи погані, існує тільки в казках. І коли дописувачі цього не розуміють, то мені шкода, що вони досі не вийшли з дитинства.

Дуже шкода, коли такі ілюзії про чорно-білий світ є в місцевих політичних діячів. Бо я оцінюю не безпосередньо особистість Сергія Тулуба, Сергія Одарича чи когось іншого. Я оцінюю конкретні дії. І коли якась дія Тулуба, так само як і Одарича чи опозиціонера Бондаренка, є правильною, то я її вітаю і підтримую. А коли, на мою думку, ці люди в чомусь неправі, то я про це сміливо заявляю.

І останнє. Я сподіваюся, ніколи не дійду до того часу, що буду писати будь-яке ім’я і прізвище, щоб всі літери в ньому були з великої букви. В історії мого народу так писали лише слово «Ленін» чи «Сталін». Коли зараз так пишуть слово «Юля», то це нагадує те саме. Нагадаю таким дописувачам одну з заповідей: «Не сотвори собі кумира»...

Павло Карась, екс-директор КП «Черкаситеплокомуненерго»

* коментар для «Прочерку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100