3 Про реформи і реформаторів. Міністерство інформаційної політики України Десь на Сході України іде війна. Окуповані території. Сіра зона. Обстріли. Диверсії. Громадяни України позбавлені можливості переглядати українські національні канали.

Чигирин. Центральна Україна. Сіра зона. Крокують реформи. Аналогове вирубили, цифрового не забезпечили. Громадяни України згадують не злим тихим словом владу і реформаторів, збирають кошти на супутникове.

А я, дурень, і тюнер мамі придбав, і антену з підсилювачем, пів дня монтував те все. А фіг вам. Фіг мені. Від Юрія Стеця. І мамі моїй. Це вже потім односельці і жителі старої гетьманської столиці розказували, що немає у половини жителів району знаменитого Т2. Бо, кажуть, фінансували встановлення ретрансляторів в області в алфавітному порядку. І на літери Ч і Ш коштів не вистачило. Змушені тепер земляки ловити сигнал з-за Дніпра, з Полтавщини. Або встановлювати супутникове, де і канал Россия, і НТВ, і «русский мир» і «руським пахне». Чи смердить.

Шановні реформатори, повідомте, будь ласка, коли у Чигиринському районі буде Т2 чи коли ви компенсуєте мої витрати на придбання нікому тепер не потрібних тюнера і антени. Не кажу вже про моральні збитки пенсіонерам – жителям Чигиринщини.

Олександр Солодар, історик і краєзнавець із Чигиринщини

* Допис у «Фейсбуці».

реклама

Коментарі  

 
-4 #3 Наследный принц Салман 23.10.2018 17:11
Зате дуже дивляться за спутником росiйске телебачення поцiлуй мене у дупу та допобачення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #2 майданный червь злочиния 17.10.2018 11:55
Историк и краезнавец мог бы и постесняться афишировать факт того, что он подсел на пропагандур-тв как последний наркоман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 ченчик 16.10.2018 16:27
А на лівому березі те ж саме, особливо села Тимченки, Кліщинці, Вереміївка та Жовнино. Сигнал то є, то немає ( ідуть квадратики). А подивіться, що сталося з цінами на тюнери Т-2. Приїжджі торговці деруть з селян по 700грн за китайсько-криворізькі апаратики, що ще весною по 350 коштували. Також ще й антени часто треба, виявляється, міняти. Цікаво хто був натхненником цього бардаку- інакше і назвеш......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100