16 вересня 2023 року в м.Миронівка Київської області відбувся Кубок Мирона ІV з пауерліфтингу та окремих вправ. Головою оргкомітету змагань незмінно є відомий миронівський пауерліфтер Ігор Володимирович Коцюба. Організацію та проведення змагань здійснював Комітет Пауерліфтингу України (UkrainianPowerliftingCommittee - UPС). На відкритті турніру Президент федерації UPC Богдан Юрійович Воробей, подякував захисникам України, які боронять нашу Батьківщину на передовій за можливість провести всеукраїнські змагання та зазначив, що багато хто з спортсменів, зараз боронить нашу землю на передовій. Низький уклін Збройним силам України та кожному воїну! В свою чергу організатори турніру підготували банер спортсменів Кубку Мирона, які стоять на захисті нашої України. Серед цих спортсменів є і пауерліфтери з Черкащини: Олександр Дробілко м. Умань, Олександр Байда та Ігор Онищак (СК «Черкаські богатирі») м. Черкаси.

Кубок Мирона

Кубок Мирона ІV UPС проводився за фінансової підтримки мецената, підприємця з Черкащини та віце-президента федерації UPC Григорія Петровича Душейка. Він завжди допомагає в проведенні всеукраїнських та міжнародних змагань з пауерліфтингу федерації UPC, зокрема Кубку Мирона.

Кубок...

По завершенню турніру Ігор Коцюба висловив щиру вдячність Григорію Петровичу за фінансову підтримку турніру та передав йому відзнаку оргкомітету. Турнір  пройшов на високому організаційному рівні та в комфортних умовах. На нього завітали найсильніші пауерліфтери України. Призовий фонд цьогорічного Кубку Мирона склав рекордні 75 000 грн та спонукав спортсменів до запеклої боротьби та високих результатів. В першій половині дня змагалися спортсмени аматори, а в другій -  спортсмени PRO-дивізіону за грошові винагороди. За доброю традицією турніру, всі учасники отримали на згадку подарунки з символікою «Кубок Мирона».

Спортивний клуб «Черкаські богатирі», почесним Президентом якого є Григорій Петрович Душейко, щиро вдячний оргкомітету турніру за запрошення та високопрофесійну організацію Кубку Мирона ІV UPС.

Кубок.,

Головним здобутком команди спортивного клубу «Черкаські богатирі»на Кубку Мирона стало перше місце серед команд, тому головний кубок турніру відправляється на Черкащину.

Богатирі в підсумку отримали 21 нагороду Кубку Мирона 2023 UPC, в тому числі перше місце в абсолютній першості з підйом штанги на біцепс. Зокрема спортсмени СК «Черкаські богатирі» здобули:

1) Губа Микола - категорія open, аматори, вагова до 90 кг: підйом штанги на біцепс (80 кг) - 1 місце; станова тяга (202,5 кг) - 2 місце; почесне 1 місце з підйому штанги на біцепс в абсолютній категорії.

2) Відняк Дмитро -  категорія open, аматори, вагова до 110 кг: жим лежачи (155 кг) - 1 місце; станова тяга (230 кг) - 1 місце; двоборство (385 кг) - 2 місце; пауерліфтинг (585 кг) - 2 місце;  підйом штанги на біцепс (60 кг) - 3 місце.

3) Ярмоленко Роман -  категорія оpen, аматори, вагова до 82,5 кг: жим лежачи (135 кг) - 2 місце; підйом штанги на біцепс (67,5 кг) - 3 місце.

4) Чернаков Андрій -  категорія юніори (20-23), аматори, вагова до 100 кг: підйом штанги на біцепс (57,5 кг) - 1 місце; станова тяга (232,5 кг) - 1 місце.

5) Лоленко Сергій - категорія оpen, аматори,  вагова до 100 кг: підйом штанги на біцепс (62,5 кг) - 2 місце; двоборство (310 кг) - 2 місце; жим лежачи (135 кг) - 3 місце.

6) Даниленко Сергій -  капітан команди, категорія майстри (45-49), аматори, вагова до 110 кг: пауерліфтинг (600 кг) - 1 місце та 1 місце в категорії оpen; двоборство (390 кг) - 1 місце та 1 місце в категорії оpen; жим лежачи (150 кг) - 1 місце; станова тяга (240 кг) - 1 місце.

Кубок, =

Спортсмени СК «Черкаські богатирі» вдячні за підтримку та  можливість представляти Черкащину на всеукраїнських турнірах почесному Президенту клубу- Григорію Петровичу Душейку. А свої перемоги присвятили спортсмену клубу Ігорю Онищаку, який захищає Україну в лавах Збройних Сил.

КУбок ... ,

Наступний важливий турнір Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, до якого готуються Черкаські богатирі, відбудеться в Києві 14 жовтня 2023 року. Бажаємо богатирям нових перемог та достойного представлення Черкащини на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

СК  «Черкаські Богатирі»

реклама
bigmir)net TOP 100