реклама

реклама

Справжнім іспитом для України назвав вибори 26 жовтня кандидат у нардепи по 194-му виборчому округу, представник Самооборони Майдану Андрій Габров.



Він закликав усіх претендентів на депутатські крісла відмовитися від підкупу виборців та інших махінацій.

«Якщо хтось почує, що я підкуповую виборців, я готовий піти в тюрму!» – наголосив пан Габров під час сьогоднішньої прес-конференції, спільної з самооборонівцями Іваном Києнком і Русланом Бойком.

– Так сталося, що сьогодні єдиний спосіб, яким можна змінити ситуацію в країні на краще, – це ввійти у владу. Саме тому я й балотуюся, – заявив Андрій Габров, який бере участь у виборах у складі команди «Народного фронту». – Ті, хто пройшов Майдан, несуть відповідальність за долю країни не тільки перед собою, але й перед Небесною сотнею, перед Небесними тисячами тих, хто загинув, відстоюючи Україну на Сході.

Андрій Володимирович застеріг усіх, хто планує порушувати виборче законодавство: Самооборона Майдану вестиме пильне спостереження за чесністю виборів, а також співпрацюватиме з міліцією задля забезпечення громадського порядку на виборах.

– Якщо ми проведемо чесні вибори, у світі нам довірятимуть, із нами рахуватимуться, – зазначив Габров. – Прошу всіх пам’ятати, що хабар за голос (300 гривень, цукор чи гречка) – це ціна майбутнього України, ціна майбутнього наших діточок і молоді.

Він також нагадав, що відучора кримінальна відповідальність настає і для тих, хто підкуповує виборців, і для виборців, які приймають цей підкуп.

На прохання кореспондента «Прочерку» Андрій Габров прокоментував той факт, що від демократичних сил по 194-му округу балотується кілька кандидатів.

– Нас намагаються змусити конкурувати між собою, щоб перемогли треті особи. На жаль, домовитися нам не вдалося – через певну несамостійність у діях моїх опонентів. Але я переконаний, що люди виберуть того, хто найдостойніше представлятиме їх у Верховній Раді, – сказав Габров.

Також кандидат закликав робити свій вибір без огляду на опубліковані рейтинги.

– Кожен прагне до перемоги, але результат покажуть вибори 26 жовтня, – зазначив Андрій Габров. – Після виборів усі кандидати, як це роблять у Європі, мають потиснути один одному руки – незалежно від того, хто програв, а хто виграв.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 choe 24.10.2014 13:34
а фото дійсно не зовсім вдале.чи фотокорів бракує чи ніхто про розуміє яким промовистим буває погляд...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Богун 24.10.2014 13:27
Ми оце "ввійти у владу" спостерігаємо вже понад півроку і доречі відчуваємо щодня "позитівні" зміни на "краще", дійсно "сильна команда", яка робить скрутні часи скрутнішими для простих українців. Про Вінні-Пуха не факт, більше на кота з мультика "Пригоди папуги Кеші".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 стабилизец 24.10.2014 13:24
Цитую я на порше:
Чого тільки не мелють, щоб у депутати потрапити. Яка тюрьма?ну і фото...на Вінні -Пуха схожий. :D ,краще знайти не могли?

Ага, не достает только общекандидатско го заклинания "я знаю як... (нужное вставить. Но против Фирташа в юбке, конечно, туго ему придется :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Фотограф 24.10.2014 13:22
Даааа... прошли золотые времена когда на одном - "банду гэть" можно было стать депутатом.
Теперь нужно военную экипировку искать, тратить деньги на ее покупку, фото сессии с автоматами в руках...
.............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Валерій Володимирович 24.10.2014 13:15
Це мій любимий кандидат! Одразу видно, що патріот :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 я на порше 24.10.2014 12:58
Чого тільки не мелють, щоб у депутати потрапити. Яка тюрьма?ну і фото...на Вінні -Пуха схожий. :D ,краще знайти не могли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100