реклама

реклама

Нещодавно в офісі Міжнародного освітнього агентства ICEA з’явилася інтерактивна поличка буккросинг-клубу «Freebook» ЧНУ ім. Богдана Хмельницького. Цей проект передбачає активний обмінцікавими книгами у громадських місцях. Відтепер усіох очіматимуть змогу обмінюватися своїми корисними книгами й у приміщенні агентства ICEA.

14488931_1190118631029635_1751719625_o

- Партнерство з Міжнародним освітнім агентством ICEA дасть більш потужні можливості популяризувати книги, читання серед школярів та молоді з тим, щоб повернути моду на освіченість. Сподіваємося, спільно нам вдасться реалізувати чимало цікавихпроектів, – коментує приєднання ICEA до черкаськогобуккросинг-руху засновниця «Freebook» Людмила Солодка.

Облаштували інтерактивну поличку «Freebook» на першому поверсі офісу Міжнародного освітнього агентства. За словами директора ICEA Ірини Кобець, це сприятиме поширенню свідомої освіти серед молоді:

- Щодня у нас збільшується кількість відвідувачів. Ми є своєрідним громадсько-освітнім осередком у Черкасах, тому, я думаю, що організація полички буккросингу сприятиме популяризації свідомої освіти серед відвідувачів. Книга – це не тільки джерело знань, а й потужний інструмент розвитку особистості. Ми будемо раді обговорити разом з вами цікаві книги та ділитися думками. Ми хочемо надати більшої ваги сааме українській сучасній книзі та познайомити наших гостей з новими іменами в українській літературі, – коментує Ірина Кобець.

Міжнародне освітнє агентство ICEA стало одним із 12 місць у Черкасах, які облаштовує для комфортного читання буккросинг-клуб «Freebook». Крім того, книги іноземною мовою стануть особливістю інтерактивної полички в ICEA.

Буккросинг-клуб «Freebook» ЧНУ ім. Б. Хмельницького

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100