реклама

реклама

Учора на базі Східноєвропейського університету відбувся відкритий діалог молоді з владою на тему: "Черкащина у поглядах сучасної молоді: актуальні проблеми та перспективи розвитку".

З нагоди відзначення Дня студента, сучасна молодь висловлювала свої погляди на проблеми та перспективи розвитку регіону та міста Черкаси. Учасники за допомогою презентацій наочно продемонстрували свої проекти та обговорили можливості та шляхи їх реалізації. Усього було представлено сім проектів від студентів Східноєвропейського університету, ЧНУ ім. Б. Хмельницького та ЧДТУ.

IMG_5130

Учасники діалогу пояснювали мету створення проекту та наголошували на перевагах його втілення, окремі проекти вже пройшли апробацію в реальному житті. В селі Бутки, Смілянського району був створений дитячий ігровий майданчик.

"Ми хочемо активізувати та об'єднати молодь, сільську громаду та представників бізнесу й на сам перед владу, яка нам зможе допомогти у створенні цього проекту. Все, що ми створили це було зроблено нашими руками, але хочеться заручитися підтримкою й місцевої  влади, бо самі жителі села нам охоче допомагали всім чим могли" – говорить ідейний натхненник проект "Створи диво" (Дитячі майданчики) Іванна.

Запропоновані проекти "Програма арт-терапії для бійців АТО та членів їхніх родин", "Благоустрою та озеленення студентського скверу", "Створи диво" (Дитячі майданчики), "Блок інформаційних відеовізитівок ЧНУ ім. Б. Хмельницького", "ЕКОФЕСТ", "Черкащина туристична", "Decoding of success"(освітній проект для молоді) очікують на втілення.

Тетяна Ярош

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100