реклама

реклама

Аналітичний тренінг для студентів-фінансистів у ЧМР провели для здобувачів вищої освіти «Облік і оподаткування» і «Економіка», які навчаються у Черкаському державному бізнес-коледжі.

Захід відбувся у межах угоди про співпрацю між навчальним закладом і Черкаською міською радою. Участь у ньому взяла директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Тетяна Харенко.

Аналітичний тренінг для студентів-фінансистів провели у Черкаській міськраді


Студенти представили свої аналітичні роботи на основі даних місцевого бюджету Черкаської міської територіальної громади за 2023 рік. Фахові коментарі з приводу своїх виступів вони почули не лише від своєї викладачки, а й від головної фінансистки міста Черкаси.

«Така форма навчання важлива і корисна для наших студентів. Тому що так вони здобувають практичні навички з написання і представлення аналітичних звітів та навчаються виступати публічно», - зазначила доцент кафедри економіки, управління та адміністрування ЧДБК Алла Ткаченко.

Подібні заняття планують проводити у міській раді і надалі.

«Міська рада буде продовжувати співпрацю із Черкаським державним бізнес-коледжем для підготовки якісних фахівців для Черкаського регіону», - зауважила директор департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Тетяна Харенко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Cтудентка-финансистка 26.03.2024 13:39
Входила в банк несмело,....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100