реклама

реклама

Відомий український журналіст, письменник та телевізійний менеджер Олексій Мустафін незабаром відвідає Черкаси. Все – з метою презентувати містянам цикл книг «Справжня історія». Цю серію історик за освітою Олексій Мустафін почав видавати ще 2013 року, тоді у світ вийшла книга «Справжня історія Стародавнього світу». Нині ж друком вийшло четверте видання «Справжня історія пізнього Нового часу», на якому автор і закцентує свою увагу на зустрічі із черкасцями. До всього автор привезе у Черкаси свою нову книгу «Влада майдану. Хто і навіщо винайшов демократію», присвячену давньогрецькій демократії.

Олексій Мустафін_черкаси

Олексій Мустафін відвідає Черкаси уперше. Організатори творчої зустрічі із письменником - ГО «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» та Книжковий супермаркет «Буквиця». Зауважують: книги цього автора варті особливої уваги, оскільки у жанрі нон-фікшн легко й цікаво розповідають історію, без нудних дат і незрозумілого поділу. А видання Олексія Мустафіна «Влада майдану…» – це дуже стислий і популяризований огляд історії давньогрецької демократії, що показує історичний досвід держав світу та загальні тенденції розвитку історії.

– Хочемо у Черкасах створити такий собі інтелектуальний майданчик для охочих спілкуватися із цікавими авторами України, торік у нас уже були політичний діяч Микола Томенко, історик Кирило Галушко, політолог Костянтин Матвієнко, а нині до Черкас збирається Олексій Мустафін. Вважаю, це показник того, що і діячі і місто потребують подібних зустрічей, – зауважує учасниця координаційної ради ГО  «Асоціація громадських ініціатив «Місто на «Че» Наталія Прокопчук.

Так творча зустріч із журналістом-письменником і презентація нових видань відбудеться у Черкасах 10 червня о 15-й годині. Послухати про історію і її інструменти, а також поспілкуватися з автором усіх любителів історії та інтелектуальних розмов гостинно запрошує Книжковий супермаркет «Буквиця».

Прес-служба

ГО «Асоціація громадських ініціатив

«Місто на «Че»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Мабуть, черги будуть? 31.05.2017 10:08
Цитую Кто здєсь?:
ВІДОМИЙ український журналіст Мустафін? :eek:
Ви нічого не переплутали? ;-)

Одного Мустафу знаю - з "Бєлого солнца пустині" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Кто здєсь? 31.05.2017 00:28
ВІДОМИЙ український журналіст Мустафін? :eek:
Ви нічого не переплутали? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100