реклама

реклама

Промайнули три тижні пришкільного оздоровчого табору «Здоров’я» Черкаської загальноосвітньої санаторної школи – інтернат, промайнули досить швидко та залишили в пам'яті лише яскраві емоції та незабутні враження. Для кращої роботи в пришкільному таборі «Здоров’я» всю виховну роботу було сплановано відповідно до вікових особливостей дітей та з урахуванням побажань батьків та дітей. Вихователі об'єднали дітей у  9 загонів (було враховано вікові та індивідуальні особливості дітей).

5

Насамперед, педагоги опікувались оздоровленням дітей, прагнули організувати якнайкраще відпочинок для них. Під час роботи табору було проведено:

* екскурсії  до: парку «Ювілейний», зоопарку, тераріуму, обласної дитячої бібліотеки, до ЦНЮТ,обласної філармонії , краєзнавчого музею, на виставку археологічного музею, обласного художнього музею.

В гостях у дітей був ляльковий театр, мобільний планетарій.

* спортивні змагання, конкурси:  фізкультурно-оздоровчі естафети та конкурси «Про спорт ми знаємо усе», тренінг « Будьмо знайомі»,« Веселі старти».

* музичні ігри, конкурси:  розважальна програма  «Караоке на майдані», «Міс та містер табір 2017», фестиваль «Табір має таланти», конкурс моди

« Літній настрій 2017», свято «Вмій дружбою дорожити», «Танцюймо на здоров’я», КВК.

* свята, ігри: свято до Дня захисту дітей «День дитинства, миру на Землі», інтелектуальна екологічна гра «Екологічна стежина», гра-конкурс «Скульптор» , вікторина «Подорож по Україні», гра-шоу « Я люблю Україну», святковий концерт «Прощавай, шкільний табір»;

* конкурси: малюнків на асфальті «Мій щасливий день дитинства», розважальна програма « Весела гуморина », конкурс віршів та пісень на англійській мові «Хто з нас найкращий?».

Адміністрація, педагогічний та медичний колективи приклали багато зусиль, щоб діти відпочили, оздоровились, дізнались багато нового та цікавого.

Всі діти брали активну участь в усіх заходах. Діти подякували всім, хто з ними працював чудовою концертною програмою

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100