Роздумами про власний життєвий шлях до професійної мрії ділиться черкащанин Дмитро Гаврилов, який за сприяння Черкаського міського центру зайнятості започаткував власну справу.

 

«З 2009 року я працював на державній службі в різних організаціях. У 2017 році мене було звільнено у зв’язку з ліквідацією підрозділу, після чого звернувся до Черкаського міського центру зайнятості, де мені розповіли про законодавчу базу щодо працевлаштування і виплати соціальної допомоги по безробіттю та відповіли на всі мої запитання. На семінарі «Як розпочати власний бізнес?» дізнався про можливість отримання допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. І тут, напевно, зірки стали в один рядок… тому що останній рік мене не полишала ідея розпочати власну справу, але власних заощаджень не вистачало. Працівниками центру зайнятості організовано навчання з підприємницькій діяльності, на якому я та ще 7 таких же безробітних з усієї Черкаської області розробили і захистили бізнес-плани для відкриття власної справи. Ось так, за допомогою фахівців центру зайнятості я став підприємцем.

Ще окремо хочеться відзначити професійність та справжню людяність працівників Черкаського міського центру зайнятості. Жодного разу мені не довелося бігати по кабінетах, як в інших організаціях, в пошуках правди та справедливості. Давно  такого відношення  я не відчував, щоб було зроблено все для людей. Завжди треба пам’ятати: «Люди будуть відноситися до вас так як і ви до них!».

Про це інформують в обласному центрі зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100