реклама

реклама

Трейдинг, як ефективний спосіб стабільного заробітку в мережі, використовується мільйонами учасників ринку Форекс для щоденних операцій купівлі-продажу фінансових активів. Завдяки гнучкій біржовій системі, низькому бар'єру для входу на ринок, широким можливостям для стабільного заробітку, ринок Форекс залучає нових користувачів щодня. Трейдинг вимагає серйозної аналітики, постійного моніторингу руху цін біржових активів, надійного і багатофункціонального програмного забезпечення для оперативного відкриття/закриття позицій.

Характерні особливості ринку

Форекс, як міжнародне фінансове середовище успішно функціонує кілька десятиліть. Це свідчить про величезну популярність біржі. Головна перевага ринку – робота за принципом вільної торгівлі. Для користувачів це означає, що кожен учасник отримує рівні можливості та торгівельні інструменти, від грамотного використання яких залежить фінансовий успіх. Деякі особливості, що відрізняють Форекс від інших подібних систем:

• Великий вибір інструментів для торгівлі, починаючи від базових валютних пар і закінчуючи ф'ючерсами та контрактами на різницю.

• Наявність спреду – торгового параметра, який показує відношення вартості покупки активу до ціни продажу.

• Використання методів математичного, фундаментального, технічного прогнозування, графічних фігур візуалізації цін.

• Отримання оперативної зміни котирувань, новин світового масштабу, історії угод інших учасників ринку.

• Низький бар'єр входу і участь у великих угодах за рахунок наявності кредитного плеча, що надається брокерами.

Торгівля повинні носити системний, дисциплінований характер, ризикувати великими сумами можна при наявності практичного досвіду торгівлі. Успіх на ринку Форекс визначається умінням прогнозувати розвиток ринку, поведінку тренда, зростання і зниження попиту і пропозиції.

Що врахувати в роботі на Форекс

Деякі користувачі помилково вважають, що отримувати прибуток на фінансовій біржі можна без використання аналітики і прогнозування. Це призводить до зменшення депозиту. Щоб уникнути подібних проблем, стартувати на Форекс потрібно з демо-рахунку. Навчившись навичкам торгівлі з віртуальним депозитом, трейдер може приступити до трейдингу з використанням реальних грошей. Важливі правила:

• Психологічний фактор. З трейдингу потрібно виключити вплив емоцій на прийняття рішень.

• Теоретична база. Жоден трейдер не буде працювати успішно, якщо не отримає елементарні знання у сфері фінансових угод.

• Практичний досвід. Щоб торгувати прибутково, потрібно вибрати стратегію і дотримуватися її алгоритму дій.

• Технічний аналіз. Використання індикаторів, наприклад, найкращий індикатор для скальпінга, сигналів, фінансових помічників.

• Графічна візуалізація. Інтерактивні зображення кривих ліній тренда дають інформацію для вибору точок входу/виходу з ринку.

• Управління капіталом. Обов'язковий момент для грамотного розпорядження грошовими активами.

Ризик-менеджмент або управління ризиками. Кожна операція ризикована, потрібно вибирати операції з виправданим рівнем ризику.

Торгувати успішно на Форекс може кожен користувач, якщо буде дотримуватися простих рекомендацій у роботі. В трейдингу гонитва за великим прибутком може призвести до значної фінансової просадки. Тому керувати капіталом потрібно обдумано, укладати угоди дисципліновано, проводити постійно моніторинг і аналіз ринку.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100