реклама

реклама

Форекс, порівняно з іншими ринками, привертає увагу своєю доступністю. Завдяки інформаційним технологіям будь-яка людина може отримати практично аналогічний доступ до інформації, ринків і угод. Також гравці можуть спілкуватися зі своїми однодумцями, отримувати від них актуальну допомогу і підтримку в любий час.

Другий важливий аргумент, що стоїть на стороні Форекса – можливість швидкого занурення у процес торгівлі. Все що вам необхідно для початку роботи – це комп'ютер з доступом в мережу Інтернет. Порівняти з традиційним бізнесом, так це взагалі рай для підприємця. Вам не знадобиться сотня дозволів, обладнання відповідно до вимог санепідемстанції, приміщення, закупівля товару, його реклама, касові апарати та багато іншого. Звичайно, тут є свої особливості. Зокрема, трейдер повинен володіти певною теоретичною базою, яка дозволяла б йому проводити аналіз ринку і відповідно з ним робити відповідні торгові рішення. Також у гравця повинен бути налагоджений надійний контакт з брокером, який надасть йому вихід на міжнародну майданчик і забезпечить необхідним інструментом. Бажання – ще один важливий аргумент для трейдера. Саме він повинен з ентузіазмом застосовувати знання на практиці, постійно аналізувати власні результати на elliot wave software і прагнути їх поліпшити.

Сучасний технологічний розвиток планети призвів до того, що гроші вийшли у віртуальний простір, де вони абсолютно не прив'язані до конкретної місцевості. Відповідно з цим і торгувати можна без прив'язки до населеного пункту або держави.

Що приваблюєтрейдерів на ринку Форекс?

1. Ліквідність.

На валютному ринку щодня обертається величезний обсяг грошей. Тут же трейдер може на свій розсуд відкривати і закривати позиції в відповідності з тими котируваннями, які встановлені на даному часовому проміжку. Завдяки такій властивості Форекса, як ліквідність, трейдер навіть не замислюється, як скоро буде виконана його угода. Все відбувається в лічені секунди. Радує і те, що валютний ринок доступний гравцям 24 години на добу, тому, ви можете самі обирати для себе зручний графік роботи відповідно з основним місцем зайнятості або підлаштовуючись під інші обставини.

2. Доступність.

Єдиною перешкодою на шляхутрейдера вести обмін валютою на ринку Форекс може стати вихідний день. У тижні їх всього два і весь інший час гравці можуть без проблем спекулювати собі на радість. Процес торгівлі був відрегульований таким чином, щоб кожен гравець міг створити для себе максимально комфортні умови для роботи. Інвестори також можуть відкривати в короткі терміни свої рахунки і забирати з них кошти у разі необхідністі.

3. Відсутність великих комісій

Крім спреду, величина якого у брокерів виключно символічна, ринок Форекс більше не змушує трейдерів оплачувати комісійні витрати. Це один з найбільш вагомих аргументів у виборі між валютним та фондовим ринком.

4. Маржинальна торгівля.

Маржинальна торгівля – це не ексклюзивний інструмент валютного ринку, але тут він придбав особливий вид. Трейдер може вибрати найбільш комфортний для себе розмір кредитного плеча, поповнюючи депозит на ту суму, яку йому не буде шкода втратити в разі невдачі.

5. Спрямованість.

Валюти рухаються в певних напрямках, які можна заздалегідь передбачити і побачити. Спрямованість – це індивідуальна властивість кожної конкретної грошової одиниці. Уважний трейдер легко зможе визначити характерні риси цікавої йому валюти за нетривалий відрізок часу. Володіючи подібними здібностями, ви зможете ефективно управляти капіталом, торгуючи на ринку Форекс.

6. Широкий вибір інструментів.

На валютному ринку трейдеру доступні численні кроси і фінансові інструменти. Вибирайте з них той варіант, який найкраще буде підходити до вашої ринкової стратегії.

Та не думайте, що ринок першому ліпшому трейдеру дає величезний прибуток просто так. Вам доведеться грунтовно попрацювати над тим, щоб страти успішним на Форекс. Спрогнозувати, куди далі буде рухатися ринок – цілком реально. А якщо ще додати до інтуїції і інтелекту грамотне управління капіталом, однозначно, можна досягти відмінних результатів.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100