реклама

реклама

Міністерство надзвичайних ситуацій України нагородило лауреатів та номінантів Всеукраїнської громадської акції «Герой-рятівник року-2012».

Т. в. о. Міністра Віталій Бут вручив спеціальні дипломи, відзнаки МНС «За відвагу в надзвичайній ситуації» та цінні подарунки тим, які виявили героїзм і мужність під час порятунку людей у надзвичайних ситуаціях.

До номінантів акції потрапила і 9-річна Ліза Павленко Ліза, яка в червні в Чигиринському районі врятувала з води на річці Тясмин 11-річну подругу.

Відповідно до указу Президента України № 545/2012 співробітника Смілянської пожежно-рятувальної частини Територіального управління сержанта служби цивільного захисту Костянтина Ружина нагороджено медаллю «За врятоване життя». Цю нагороду черкащанин отримав за особисту мужність, виявлену під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, зразкове виконання службового обов'язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника.

За виявлену самовідданість, мужність та професійність під час гасіння лісових пожеж у Херсонській області, начальник 8-ої державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління МНС у Черкаській області (м. Золотоноша) майор служби цивільного захисту Ростислав Підложевич нагороджений Почесною грамотою Прем’єр-Міністра України.

Про це повідомляє прес-служба МНС України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100