реклама

реклама

Учора в селі Верхнячка Христинівського району в приватного підприємця вкрали іномарку.

Повечерявши, чоловік пішов відпочивати, але крізь сон почув, як хтось запустив двигун його автомобіля, що стояв на подвір’ї. Вибігши в двір, чоловік побачив, що його «Рено-Мастер» зник. Потерпілий відразу ж зателефонував до чергової частини Христинівського РВ УМВС та повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем.

Отримавши інформацію, на місце пригоди виїхала оперативна група. Син власника автомобіля розповів, що в крадієві він упізнав сусіда, який працює у його батька. Проаналізувавши отриману інформацію, працівники міліції зробили висновок, що викрадач міг поїхати в бік села Пеніжково. Але далеко їхати не довелось: автомобіль знайшли в полі, оскільки з якихось причин двигун заглох, а злочинець втік.

Але нічна подія отримала несподіване продовження. Ранком до чергової частини райвідділу міліції звернулася жителька цього ж села із заявою про незаконне заволодіння її автомобілем «ВАЗ-2105», який вона залишила на подвір’ї свого домоволодіння. Працівники ДАІ, порівнявши факти, дійшли висновку, що обидва автомобілі були викрадені однією особою.

Пошук злочинця та автомобіля не обмежився територією Христинівського району. Вивчивши всі дані про підозрюваного та установивши місце проживання його родичів, працівники районного відділення ДАІ на чолі з начальником підрозділу старшим лейтенантом міліції Сергієм Євком виїхали в містоГайворон Кіровоградської області, де на одній з вулиць і виявили викрадений автомобіль, а після годинного чекання в засідці затримали і самого злочинця, який, раніше вже був засудженим за скоєння схожих злочинів, повідомляє прес-службі ДАІ області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100