реклама

реклама

21 вересня Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Черкаській області долучився до пілотного проєкту МВС з оптимізації екзаменаційної діяльності.

Мета проєкту — забезпечення прозорих умов для кандидатів у водії, запровадження сучасних систем відео та аудіо фіксації усіх процесів під час складання іспитів та створення зручної системи попереднього запису на іспити.

32

Контроль і нагляд за процесами екзаменації дасть кандидатам у водії більше інструментів для оскарження результатів, якщо такі знадобляться, за потреби.

Разом з цим звертаємо увагу відвідувачів, що теоретичні і практичні іспити на право керування транспортними засобами відтепер можна скласти лише в двох територіальних сервісних центрах ГСЦ МВС Черкаської області:

№7141 місто Черкаси, вул. Лесі Українки, 21, та №7142, Уманський р-н, с/рада Родниківська, автодорога Київ-Одеса, 203 км, 800 м.

Решта сервісних центрів МВС області продовжують роботу в штатному режимі й надають реєстраційні послуги з транспортними засобами. Також там лишаються доступними послуги з обміну та відновлення після втрати посвідчення водія.

пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Два центри на область? 22.09.2023 18:46
Це ж дуже не зручно! Це розпорошування коштів. Краще зробити один. В Києві.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100