реклама

реклама

Днями патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР), патрулюючи на вулиці Руставі, помітили автомобіль Opel Kadett, який рухався з порушенням ПДР.

Поліцейські зупинили автівку та спілкуючись із керманичем виявили в останнього ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що водій відмовився.

376792413_699013422270961_6484310264413784495_n

Також інспектори помітили, що громадянин помітно нервував. Поліцейські повели поверхневу перевірку та під час огляду чоловік повідомив патрульним, що має із собою наркотичні речовини.

На керманича патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння)КУпАП.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, Які вилучили 4 пакети із, ймовірно наркотичними речовинами та направили на експертизу.

Друзі нагадуємо, що незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин, тягнуть за собою адміністративну або кримінальну відповідальність

Патрульна поліція Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100