реклама

реклама

Міського голову Черкас Анатолія Бондаренка відзначили спеціальним нагрудним знаком Центрального Комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства. Нагороду йому вручили за значний особистий внесок у вирішення питань захисту інтересів працівників і соціальний розвиток трудових колективів міста.

11_367

Постановою Центрального комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства України відзначено людей, які зробили значний внесок у розвиток  різних галузей народного господарства нашої держави.

Зокрема, нагрудним знаком і званням «Лауреат премії галузевої Профспілки» нагороджено міського голову Черкас Анатолія Бондаренка як очільника громади, який дбає про розвиток трудових колективів міста і соціальний захист працівників.

«2019 року обком профспілки працівників житлово-комунального господарства уклав територіальну галузеву угоду з міською радою як засновником комунальних підприємств, – розповідає голова обкому профспілки працівників ЖКГ Іван Анашкевич. – Це дає можливість заохочувати працю і фаховий розвиток працівників комунальної сфери міста. Документ було затверджено в грудні 2019 року сесією Черкаської міської ради. Адже в Черкасах на 10 комунальних підприємствах працюють майже 3000 людей, які є членами профспілки. І колективний договір тут приймається із врахуванням цієї угоди».

За словами Івана Анашкевича, така територіальна угода значно покращує рівень оплати праці  й соціальний захист працівників комунальних підприємств у порівнянні з Галузевою Угодою, яка укладена  між ЦК Профспілки і Міністерством регіонального розвитку,  будівництва та житлово-комунального господарства України. Подібні угоди уклали всього кілька міст в Україні – Львів, Рівне, Запоріжжя і Черкаси.

Матеріальне заохочення (1000 грн), яке додавалося до відзнаки «Лауреата премії галузевої Профспілки», Анатолій Васильович тут же попросив перерахувати на потреби Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 ЮЗР 28.08.2022 16:53
Плиточку в подарок 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Микола 28.08.2022 07:14
Яка профспілка? Рудимент радянського совка. Збанкрутіла номенклатура краде бюджетні гроші.
Регіональна тарифна угода- інструмент встановлення захмарних зарплат і відкатів. І не соромно бондаряну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Профспілка 28.08.2022 02:15
Бондаренко зробив зарплати керівників комунальних підприємств найвищі в Україні. За бюджетні гроші, йому не жалко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 СОЛДАТ 27.08.2022 18:48
Відразу щось повіяло "совком". Центральний комітет,нагрудн ий знак вручений заступником генерального секретаря під "бурниє і продолжітєльниє аплодісмєнти".В кінці не вистачає програмноі доповіді хвилин так на 90 і палкого мужського поцілунка в губи...хотя хто його знає що там було в кулуарах...може і цілувалися :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Светлана 27.08.2022 17:05
А бондаренко продовжує купляти собі медальки! Нв кого це розраховано?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Олег 27.08.2022 16:05
Я так и не понял за что наградили? Вместо того что бы тец или же фирма делала порыв Бондаренко просто что б эго не трогали заставляет это делать теплокомуненерг о это нонсенс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100