Черкаський журналіст і краєзнавець, автор книг про Черкаси «Черкаські місторії», «Ретроград», «Черкаські пазли», Борис Юхно обраний завлітом Черкаського обласного театру. Про це повідомляється на офіційній сторінці Черкаського театру в мережі Фейсбук.

На посаду керівника літературно-драматургічної частини претендували троє. Усі вони надали своє резюме та розповіли представникам комісії про свою освіту, трудову діяльність і професійні здобутки, пише ВІККА

b4502f5fd81ff2092e5c126f9347b4d4

За результатами конкурсу завлітом Черкаського драматичного театру став журналіст Борис Юхно.

Борис Юхно є черкаським журналістом, працював у багатьох місцевих виданнях. Автор книг про Черкаси «Черкаські місторії», «Ретроград», «Черкаські пазли», які користуються популярністю до сьогодні.

Нагадаємо, що 5 вересня на 72 році життя померла заслужена працівниця культури України, керівниця літературно-драматургічної частини театру Варвара Присяжненко. Майже пів століття вона присвятила мистецькій діяльності. Понад дві тисячі п’єс (!) зібрала й опрацювала завліт театру Варвара Присяжненко. Разом з театром вона об’їздила всю Україну і не лише.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100