Голова Черкаської облдержадміністрації та обласного осередку Партії регіонів Сергій Тулуб сьогодні під час прес-конференції відмовився коментувати зняття «регіонала» Олексія Головка з виборчих перегонів. Нагадаємо, що заступник Тулуба Головко балотувався в нардепи від ПР по виборчому округу №195.

– Партія регіонів – це ж не армія. Тут кожна людина має право на власне рішення, – зазначив Сергій Тулуб. – Це рішення Олексія Головка. Я думаю, що мені зараз забігати наперед не треба. Нехай він сам це прокоментує. У нашій партії діють демократичні засади і ми до всього ставимось із розумінням.

Тепер, за словами Сергія Борисовича, на 195-му виборчому округу представників Партії регіонів уже не буде.

реклама

Коментарі  

 
+7 #3 Muller 15.10.2012 21:00
Яка ж це армія? Це "малина"! А тулуп місцевий "авторітет", до того ж ще й хер-ой!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Ирина 15.10.2012 14:27
ну цирк!не могЁт признаться,что "таки-да"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 КС 15.10.2012 14:14
Губернатор не має впливу на політику виборів на деяких округах. Всі головні рішення по виборчому процесу приймаються в Києві і Тулуб не може захистити місцевих кандидатів.Він так і залишився чужим для нашої області, а в провладних ешелонах зайняв "пласкартне" місце в тамбурі.Душейко переграв його в 195 окрузі, бо Тулуб "видовбував" свої заробітки з землі(що там роками накопичувалось) , а Душейко на землі(що вирощував з людьми)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100