«Стояти, показуй паспорт» - так звернулись до журналіста Володимира Гамалиці двоє молодих хлопців, загородивши плечима вхід до сільського магазину. Один з них у накидці – «Антон Яценко, своя людина», заявив, що до сільського магазину можна зайти, якщо пред’явити йому паспорт та сховати фотоапарат. У відповідь на відмову, вони... відламали обєктив. Про це інформує «Вечірня Умань».

Я отримав повідомлення, що у селі Заячківка готуються «купувати голоси», - розповідає Володимир. – Разом з колегами ми під’їхали до сільського магазину, де можливо, скоювався злочин. На годиннику було орієнтовно 11.30. І тут дорогу перегородило двоє хлопців, які почали нам заважати зайти. Вирішив сфотографувати хлопців. Вони вдарили по об’єктиву фотоапарату. Мною було викликано наряд міліції і таки увійшов усередину. Побачив що хтось тікає через чорний хід. Усередині магазину сиділи бабки. Один з хлопців, що намагався перешкодити увійти в магазин, заявив що тут усе робиться правильно і що журналісти «не розуміють, що і кому роблять». Уже коли вийшов та сів у автівку, помітив що об’єктив фотоапарату ушкоджено - він відпав від байонету. Повернувся до магазину, хлопців уже не було...

Нині міліція взяла пояснення в журналістів та розшукує зловмисників. Їх обличчя відмінно видно на відео.

– Особисто мені слабко віриться, що їх знайдуть, - розповідає Володимир. - Під час нинішніх виборів усе менше доводиться вірити міліції. Чоловіка, що погрожував мені по телефону так і не знайшли... Шкода що відразу не схаменувся та не затримав цих хлопців. Щоправда, тоді б міг бути інший варіант - Яценко міг заявити, що Гамалиця б'є його агітаторів... Хочу звернутись до правоохоронців - пам'ятайте, усі ці «кандидати» після виборів зникнуть. А ви залишитесь у цьому місті жити далі.

Дивіться також ВІДЕО з події:

Якщо Ви впізнали хлопців, прохання повідомити за телефоном 066-38-55-164 або 102.

Ці дві особи перешкоджали професійній діяльності журналіста та пошкодили фотоаппарат.

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 yazon din alt 18.10.2012 13:54
Гопота не хочет отдавать власть. И методов - не выбирает. Журналисты, однако, поспешили уехать - поговорили бы с бабками, продавщицей: ЧТО всё-таки в том магазине происходило, КТО огородами смывался?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Оксана Колісник 18.10.2012 11:18
Ага! Культура, однако...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 іоав 18.10.2012 10:42
Володимира Гамалиця,та що вам ті хлопці? и з голови починайте, а то іх шукаєте, а вони тільки грошей вирішили на виборах заробити і ніяких дій незаконних( наскільки з відео видно) не вчиняли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Вася 18.10.2012 09:55
Жах, куди ж вже далі :cry: хтось буде за таку людину голосувати??? сором йому і всім його поборникам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ню-ню 18.10.2012 09:54
Чому в статті написано, що один був у накидці «Антон Яценко, своя людина», якщо на фото - накидка "Яценко Антон сказав - зробив"? Про "свою людину" у нього що - на спині було написано?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100