реклама

реклама

Сьогодні зранку швидку викликали на вулицю Благовісну у Черкасах. Диспетчеру екстренки о 6:47 чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння повідомив, що в нього кровотеча.

328554957_717367780068928_8948510931297797624_n


Про це інформує пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

До місця події виїхала бригада екстренки. Надворі медиків зустрів товариш пацієнта, теж з ознаками алкогольного сп'яніння. У приміщенні виявилось, що троє товаришів, з їхніх слів, «випивають уже не перший тиждень». Учора один з них, чоловік 37-ми років, був у лікувальному закладі зі зломаною рукою, де йому пропонували операцію, але він відмовився. Тож йому наклали гіпс. Посеред ночі він гіпс зламав, вирішив, що там кровотеча і що йому потрібно, щоб медики швидкої наклали новий гіпс і завезли його у травмпункт.

Фельдшер оглянув пацієнта, під гіпсом ніякої кровотечі не виявив. Почав пояснювати, що гіпс швидка не накладає, загрози життю пацієнта наразі немає. Тож медик порадив чоловіку самостійно звернутися до лікарні. Пацієнту та його товаришам такі рекомендації не підійшли, вони почали сваритись, неадекватно поводитись та нецензурно висловлюватись. Задля уникнення бійки (один фельдшер і троє нетверезих чоловіків), медик натиснув тривожну кнопку.

Медик написав заяву до правоохоронних органів.

«Ця ситуація надає відповідь на запитання «що робить швидка і чому дехто довго чекає на приїзд медиків» – медики їздять до таких не зовсім адекватних пацієнтів, витрачаючи свій час та кошти держави на погрози в свій бік на робочому місці. Але виникає ще одне питання: а що під час війни доволі таки довгий час святкують троє здорових чоловіків?» – йдеться в повідомленні Центру екстреної меддопомоги.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100