реклама

реклама

1,5 млн грн моральної шкоди має сплатити черкаське комунальне підприємство за травмування дитини. Подія сталася ще 4 роки тому. На Центральному стадіоні баскетбольна  конструкція впала на дитину. Підліток залишився інвалідом. Рішення про стягнення коштів можна знайти в реєстрі судових рішень, пише Вікка.

aa8d5b9d9c627116c2eed27b1a4e7c5f

Моральну шкоду має сплатити комунальне підприємство «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро». У часи, коли сталася трагедія, він називався комунальне підприємство «Центральний стадіон».

Подія сталася 24 червня 2018 року. В той день на Центральному стадіоні відбувалися змагання «Дніпрова хвиля 2018». До Черкас з’їхалися команди з Кропивницького, Черкас, Черкаської області. Двоє дітей – серед яких Олег Рудніцький – залізли на спортивну конструкцію, яка стояла біля футбольного поля. Конструкція склалася і притисла юного футболіста. Як наслідок – у хлопця травма хребта. Він ще досі залишається прикутим до візочка. Хоча досить активно проходить реабілітацію. Мрія хлопця: зіграти в футбол зі своїми однолітками.

72328d520b821f2de67e04fef3b91eed

На реабілітацію хлопця необхідно було понад 130 тис. доларів. Зробити операцію мали в клініці Ізраїлю. Довгий час збирали кошти. Навіть проводили аукціон під час, якого продавали різні речі, щоб зібрати гроші. Проте коштів не вистачило.

Батько Олега – Анатолій Рудніцький – звернувся до суду. Соснівський районний суд постановив стягнути з КП «Центральний стадіон» 100 тис грн. Із цим не погодився позивач, тому звернувся в Апеляційні інстанції. У жовтні 2002 року Апеляційний суд збільшив суму моральної шкоди до 1,5 млн. грн.

Нині в міському бюджеті передбачають кошти, щоб внести їх на рахунок комунального підприємства, аби те мало можливість виконати рішення суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 1 22.02.2023 16:33
Там є керівник стадіону хай він і плате
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100