реклама

реклама

Про міжнародний досвід в галузі безпеки праці та адаптацію його до українських реалій йшлося під час консультування працівників комбінату вогнетривів у Ватутіному фахівцями Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Говорили про удосконалення методики оптимізації безпечного робочого місця за Системою 5S, впровадженої на комбінаті. Система дозволяє запобігти нещасним випадкам на виробництві, створити для працівників комфортні робочі умови, які позитивно впливають на бажання ефективного працювати.

cherkasy-5-kombinat-vognetryviv-300x179

З метою підвищити культуру охорони праці обговорили можливості уніфікувати робочі місця, щоб полегшити працю працівників, провести ідентифікацію небезпек, оцінити ризики та запровадити додаткові заходи управління в сфері охорони праці під час воєнного стану.

Роботодавця і працівників проконсультували про шляхи зниження рівня дії небезпечних та шкідливих виробничих факторів задля недопущення нещасних випадків та боротьбу з прихованими нещасними випадками на підприємстві.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100