реклама

реклама

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проконсультували працівників підприємства, що здійснює вантажні перевезення, щодо вимог безпеки праці під час експлуатації транспортних засобів та вимог до безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт.

Наголосили на обов’язковому проведені передрейсових, первинних та періодичних медичних оглядів водіїв транспортних засобів, адже одним із важливих факторів безпеки на дорозі є стан здоров’я водія.

cherkasy-transportne-pidpryyemstvo-2-300x225

Розповіли про важливість проведення інструктажів з питань безпеки праці, навчання з питань охорони праці задля уникнення нещасних випадків та аварій.

Поінформували працівників транспортного підприємства, що зайняті на роботах з важкими умовами праці, про право на пільги та компенсації, які надаються в передбаченому законодавством порядку, зокрема про оплачувані перерви санітарно- оздоровчого призначення, скорочену тривалість робочого часу, додаткову оплачувану відпустку, пільгову пенсію та інші.

Роботодавця і працівників проконсультували щодо боротьби з прихованими нещасними випадками на підприємстві та неприпустимості випадків прихованого травматизму.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100