Працівники повинні виконувати покладену на них роботу без загрози їх безпеці та здоров’ю. Про це йшлося під час відвідування фахівцями Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці гірничого підприємства в Уманському районі Черкаської області.

Особливу увагу посадовці приділили безпечному виконанні робіт на конвеєрному транспорті. Надали практичні поради щодо експлуатації та обслуговування конвеєрних ліній таким чином, щоб працівники мали належні і безпечні умови праці. Попередили про недопущення прихованого виробничого травматизму.

cherkasy-girnyche-konveyer-768x563

Надали технічні консультації та наголосили, що з метою недопущення на роботі нещасних випадків роботодавець має вжити заходів для того, щоб регулярно проводилися інструктажі з питань безпечного виконання робіт та охорони праці, інструкції з питань безпечного ведення робіт були зрозумілими для всіх працівників, виконання робіт у робочих зонах має здійснюватися під наглядом відповідальної особи.

Під час роботи конвеєра не дозволяється проведення монтажу і ремонту обладнання. Ремонтні роботи конвеєра необхідно проводити лише після зупинки конвеєра та блокування пускового пристрою. Зосередили увагу також на шляхах усунення небезпечних факторів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100