реклама

реклама

Рух по мосту через річку Сула біля села Липове  буде можливий після завершення усіх робіт з капітального ремонту та реконструкції. Наразі потрібно користуватися об’їзною дорогою. Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку у Полтавській області, пише «Полтавщина».

mist

При наявності стабільного фінансування та відповідної безпекової ситуації проїзд мостом на автодорозі Н-08 Бориспіль — Маріуполь буде відкрито до кінця цього року. Наразі рух по мосту неможливий.

— Попри прокладання маршрутів навігаторами, ви не зможете проїхати спорудою. Враховуйте цю інформацію під час планування маршрутів та користуйтеся затвердженим об’їздом, — про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області та додали схему об’їзду.

map

Нагадаємо, у березні Служба повідомила, що розраховує до кінця червня завершити капітальний ремонт мосту через річку Сула біля села Липове у Градизькій громаді, щоб запустити проїзд транспорту.

Міст ремонтують на автодорозі Н-08 Бориспіль — Маріуполь, він забезпечує транспортне сполучення між Київською, Черкаською, Полтавською, Кіровоградською та Дніпропетровською областями.

Довідково. Будівельні роботи на автодорожньому мосту, які розпочалися у 2018 році, складаються з двох частин: реконструкції металевого фермового прогону та капітального ремонту ділянки правобережних заплавних прогонів мосту.

За інформацією електронних публічних держзакупівель Prozorro, загальна вартість всіх робіт на мосту оцінюється в більш ніж 629 мільйонів гривень, з них: 256 мільйонів гривень — вартість робіт з реконструкції та понад 364 мільйони гривень — ціна капітального ремонту, решта — це витрати на послуги з інженерного проєктування, науково-технічного супроводу, консультацій щодо екологічної інженерії,  ехолокаційного обстеження русла та стану підводної частини опор та фундаментів. Роботи оплачують з державного бюджету.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100