реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко проінспектував хід робіт із благоустрою у Південно-Західному мікрорайоні Черкас. Про це він розповів у ранковому відеозверненні.

За словами міського голови, наразі завершився поточний ремонт дорожнього покриття поблизу обласної дитячої лікарні та міської дитячої лікарні. Тут повністю зрізали старий пошкоджений асфальт і облаштували нове асфальтобетонне покриття.

«До цих закладів приїжджають і паркуються багато людей з дітками, у тому числі і з районів Черкащини. Тож тепер їм буде набагато зручніше і комфортніше. Крім того, дав доручення департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології, щоб вони прослідкували за тим, щоб тут були належним чином облаштовані пандуси», - зазначив Анатолій Бондаренко.

Крім того, поблизу тривають ремонтні роботи у відділенні міської інфекційної лікарні.

Також міський голова повідомив про плани у цьому році облаштувати дві паркувальних кишені поблизу зоологічного парку «Рошен» для зручності відвідувачів.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+5 #9 ревіння під вікном мера 20.07.2023 10:27
БЛЯгоусьрій по черкаські-то еко-,психо- геноцид людей з постійним ревінням газонокосилок під вікнами в спальних районах. Їм по-барабану ,що зранку люди можуть відпочивати після нічного чергування,а скільки з контузіями ,травмованих з фронту.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 ЮЗР 13.07.2023 15:13
Пиарщик Хренов! 8) Какой нафиг "Благоустрій" когдатам в сквере деревья сохнут!? Возле 5й поликлинике вообще СР.ЧЬ! Траву машинами заездили,а парковки нет! А збоку к кольцу возле О.Телеги вообще ямы комунальщики понарывали и в 15часов уже чухнули дамой!!! Да и дороги пешиходам там нет..люди протоптали дорогу чернз бурьяны..Позорище.. а не мер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #7 Марта 13.07.2023 05:49
Тобто, мер- інспектування проводить? Має кваліфікацію? :eek: піар на відосіках перед виборами. Скромності б трішки не завадило б
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #6 Та невже 12.07.2023 22:20
В ПЗР не всюди навіть траву стрижуть, місцями колоситься вже вище за пів метра. Який там благоустрій? Паралельно з відремонтованою дорогою по Сумгаїтській - розбиті тротуари поряд з ринком і Палацом молоді. Те саме навколо Торгового центру, де ремонту дороги і тротуарів не було з часів Союзу. У дворах по проспекту Перемоги дороги розбиті, бур'яни, газонами і клумбами ніхто не займається, брудно. Невже колись там буде хоч мінімальний порядок? Чи не народився ще такий мер, щоб зробив там благоустрій? А там теж ваші виборці живуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 СОЛДАТ 12.07.2023 21:46
Нехай краще "порішає" з тим батальйоном, який вірмени сформували для війни з украінцями.Може у нього там є знайомі. ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #4 Анатолій 12.07.2023 16:37
Який благоустрій. Внутрішньокварт альні проїзди,другу каденцію ніхто не ремонтував в ПЗР,тільки виїзди напередодні виборів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 уляна 12.07.2023 16:13
Дайте доручення перевірити, що за авторинок по вулиці Сумгаїтській на зеленій зоні навпроти дач. Чи сплачуються податки від цього бізнесу. Кожного дня на огляд виставлено понад шість одиниць транспорту з оголошенням продаж. Чи нас цікавить тільки район Митниця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 іван 12.07.2023 15:05
Цитую 1:
Завтра сессия. Будет или не будет мер?

важливо чи буде казарян, той рішака
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 1 12.07.2023 12:53
Завтра сессия. Будет или не будет мер?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100