реклама

реклама

На минулому тижні були завершені роботи з ремонту вулиці Майданецької та Братів Козенюків у Білашках на Тальнівщині. Працівниками КП «Тальне-Сервіс» був проведений поточний ремонт білощебеневим покриттям. Завдяки плідній співпраці депутата обласної ради Ігоря Новицького, міського голови Василя Сідька та депутатського корпусу Тальнівської міської ради вдалося вирішити багато нагальних питань, на які нарікали мешканці громади під час зустрічей. Ремонт вулиць у Білашках, було одним із звернень, але це питання вже вирішено, viche.ck.ua

– Я дуже задоволена, що влада дослухається і до проблем сільських мешканців. Неодноразово зверталася з проблемою доріг на цих вулицях до чиновників міської ради. І ось, моє звернення розглянули та вже і вирішили проблему. Дякуємо, усім хто долучився до ремонту вулиць у нашому селі, – розповідає місцева мешканка Людмила.

img-e08f4652bbd22ba4f98bb83f0801d2a7-v-1

За словами адміністраторки села Наталії Осичнюк працівники КП «Тальне-Сервіс» якісно виконали роботу по ремонту вулиць. Мешканці задоволені та вдячні всім причетним до виконання робіт. На наступний рік, мають включити ще одну вулицю села для ремонту асфальтованим покриттям. Але зараз головне, це наша Перемога над ворогом.

– Спеціальна комісія обстежує усі вулиці громади, визначаються напрямки роботи. Ми знаємо, де в першу чергу потрібно зробити ремонт білощебеневим покриттям. Подальший напрямок робіт визначається комісією та проводиться відповідним фахівцями. Вирішення проблем доріг у громаді, одне з пріоритетних завдань для нашого підприємства, – розповідає Віталій Марченко, директор КП «Тальне-Сервіс».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100